Detingudes 17 persones i desarticulats tres punts negres

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a 17 persones, sis dones i onze homes, d’entre 17 i 66 anys, tots d’origen espanyol a excepció d’un d’origen uruguaià, com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues. S’han desarticulat tres punts negres de venda de substància estupefaent, i realitzat sis registres en els quals s’ha intervingut 145,5 grams de, pel que sembla, cocaïna, 72,5 grams de, pel que sembla, haixix i 0,3 grams de, pel que sembla, metamfetamina, a més de 3.750 euros, quatre telèfons mòbils i efectes relacionats amb les substàncies estupefaents.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies que en un bar de la localitat es poguera estar venent substàncies estupefaents principalment cocaïna, per la qual cosa els agents van establir diversos dispositius de vigilància, ja que hi havia unes persones que obstaculitzen i eixien amb assiduïtat.

PublicitatTroballengua  

Durant les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos pel que sembla no portaven mai damunt la substància estupefaent, ja que la tindrien en els seus domicilis que es trobaven en els voltants. El modus operandi consistia prèviament a controlar els carrers i en funció de la presència policial o no, realitzaven les compravendes en el mateix bar o acudien als domicilis i realitzaven les vendes en tres punts propers al bar.

Els policies després d’esbrinar la identitat dels suposats venedors van realitzar cinc registres en domicilis i un baix en els quals van intervenir:

• 145,5 grams de, pel que sembla, cocaïna
• 72,5 grams de, pel que sembla, haixix
• 0,3 grams de metamfetamina
• 3.750 euros
• Quatre telèfons mòbils
• Diversos efectes relacionats amb les substàncies estupefaents com: sis bàscules, retallades de bosses de plàstic, filferros, 50 borses de plàstic i llibretes amb anotacions.

Els agents van detenir a 17 persones com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues.

Els detinguts, sis dels homes amb antecedents policials, tres han passat a disposició judicial, que va decretar el seu ingrés a la presó.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana