7 robatoris amb força en establiments comercials de Cullera

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Aquestes persones mitjançant escales accedien al recinte comercial i una vegada dins forçaven les finestres per a sostraure equips informàtics i diners en efectiu

La Guàrdia Civil de Cullera va tenir coneixement de diversos fets delictius que es produïen des del passat mes de setembre en establiments comercials d’aquesta localitat on els autors actuaven utilitzant el mateix modus operandi.
Per tot açò, en el marc del Pla de millora de la seguretat en el comerç s’inicie l’operació “FINESTRA” per part de components de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder localitzar, identificar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets delictius.
Fruit de les intenses gestions efectuades i la col·laboració ciutadana, a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s’ha pogut detenir a tres homes dos d’ells menors d’edat i un tercer de 18 anys i tots ells de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de 7 delictes de robatori amb força en establiments comercials.

PublicitatTroballengua  

Aquestes persones van arribar a realitzar tres robatoris amb força en un mateix establiment.
Els arrestats cometien els fets delictius en la mateixa zona i utilitzaven el mateix modus operandi: mitjançant escales saltaven la tanca dels recintes dels establiments i posteriorment forçaven les finestres. Una vegada a l’interior sostreien equips informàtics i diners en efectiu.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Deganat dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca i en Fiscalia de Menors de València.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana