L’agressió es va produir la matinada de Halloween a València

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La víctima es va veure embolicada en una baralla a l’eixida d’un local d’oci

Va estar hospitalitzada dos dies amb fractura de mandíbula

PublicitatTroballengua  

Agents de la Policia Nacional han detingut la vesprada d’ahir a Paterna a un jove de 21 anys, d’origen colombià, com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus, després d’agredir a un altre jove a l’eixida d’un local d’oci de València en la matinada del dia un. La víctima, amb una fractura de mandíbula, va romandre dos dies ingressada en un centre hospitalari.

Els fets van ocórrer sobre dos quarts de vuit de la matinada del dia un, quan dos amics que es disposaven a cercar els seus vehicles a l’eixida d’un local d’oci del districte de Patraix de València van observar com un grup de persones s’estaven barallant i es van veure aconseguits per l’altercat rebent nombrosos colps, un d’ells va perdre el coneixement quedant tirat en el sòl mentre el seu agressor emprenia la fugida.

Els agents i serveis sanitaris es van presentar en el lloc havent de traslladar al jove a l’Hospital La Nova Fe de València, on va romandre ingressat dos dies, com a conseqüència d’una fractura de mandíbula.

Els investigadors van establir diferents dispositius per a la localització del sospitós, sent detingut a Paterna com a presumpte autor d’un delicte de lesions greus.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana