Detingut a Alacant el històric mafiós Fausto Pellegrinetti, fugit fa 25 anys

La Policia Nacional ha detingut a Alacant a l'històric mafiós italià Fausto Pellegrinetti.

77

La Policía Nacional ha detingut a Alacant a l’històric mafiós italià Fausto Pellegrinetti, fugit des de 1993 i qui tenia en vigor tres reclamacions internacionals per delictes de tràfic de drogues i blanqueig de capitals.

Segons ha informat la Direcció General de la Policía, Pellegrinetti residia en un àtic en una zona de luxe alacantina sota una falsa identitat, i el seu arrest, ahir, va posar fi a una investigació de gairebé dos anys coordinada per la Direzione Distrettuale Antimafia de Roma, i realitzada entre les autoritats italianes i espanyoles.

Fausto Pelegrinetti va ser detingut el 1992 a Roma amb més d’un milió i mig de dòlars en el seu poder després de la seva última operació de narcotràfic, però va aconseguir fugir un any més tard durant un arrest domiciliari en una clínica romana i va continuar amb la seva activitat delictiva a la clandestinitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here