Sentit únic per a l’Avinguda d’Andalusia, Escultor Ridaura i Pare Poveda dins de les obres del carril bici d’Alcoi

Fa algunes setmanes es van iniciar les obres d’introducció del carril bici a la ciutat, projecte que ha comptat amb el suport popular dels pressupostos participatius de 2017, ja que va ser el projecte més votat pels ciutadans.

37

Fa algunes setmanes es van iniciar les obres d’introducció del carril bici a la ciutat, projecte que ha comptat amb el suport popular dels pressupostos participatius de 2017, ja que va ser el projecte més votat pels ciutadans.

Les obres per al carril bici que unirà el polígon de Cotes Baixes amb el Pont Paco Aura suposa, tal com indicava el projecte licitat el passat desembre, el canvi de direcció en alguns carrers de marcada afluència, Avinguda Andalusia, Escultor Ridaura i Pare Poveda, que passaran a ser de sentit únic.

Uns altres dels vials que tindran sentit únic seran: el carrer Jaume Roig, discorrent des d’Escultor Ridaura a Pare Poveda; i calle Periodista Juli Puig, discorrent des de Pare Poveda a Escultor Ridaura. En el carrer Escultor Ridaura els vehicles circularan en única direcció, des de Francesc Boronat fins a l’Avinguda Hispanitat, per la qual cosa no hi haurà canvis en les línies d’autobús que per allí circulen.

Les obres ja estan finalitzades i a falta que s’ultimen els detalls en relació a la senyalística, els canvis en la direcció del trànsit entraran en vigor a principis de la pròxima setmana.

El carrer Pare Poveda, tram on es dóna inici al carril bici, passarà a ser d’una sola direcció per al trànsit de vehicles, des de la Plaça Al-Azraq fins a la rotonda on està situada l’Escola d’Idiomes. L’Avinguda Andalusia també canviarà el sentit del trànsit, a través d’un únic carril, que discorrerà des de la rotonda que connecta amb el carrer Pare Poveda fins al Parc de la Zona Nord.

El carril continuarà pel pont que travessa el parc fins a arribar al carrer Ferran el Catòlic, tram on s’ha modificat sensiblement la disposició de les places d’aparcament. En aquest mateix carrer, a la zona de confluència amb el col·legi Esclaves, els elements de delimitació estaran pintats de blanc i roig per tal d’incrementar la seua visibilitat. A partir d’ací el traçat segueix fins a arribar a la rotonda que connecta amb el vial Sant Joan Bosco, des d’on continuarà fins a enllaçar amb el carril bici del polígon Cotes Baixes.

Al projecte aprovat en desembre també s’inclou la instal·lació de 5 punts d’aparcament per a bicis al llarg del recorregut, així com la millora de la senyalística tant vertical com horitzontal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here