El Eldense cau davant el Torre Llevant (2-0)

Els de Mullor no van poder impedir que els valencians aconseguissin els tres punts.

49

El C.D. Eldense no ha pogut aconseguir sumar els tres punts en la seva jornada número 32 contra el C.F. Torre Llevant al Camp d’Orriols. L’equip valencià ha aconseguit la victòria amb dos gols al seu favor en el minut 35 i en el 73.

La trobada va començar de manera igualada, on fins i tot l’equip blaugrana va arribar a crear alguna ocasió de perill, però les forces dels de Mullor es van veure rebaixades quan el Torre Levante va aconseguir inaugurar el marcador al minut 35.

Tàrrega des del córner va realitzar una passada als seus companys perquè tractessin d’introduir la pilota en la porteria, i així va ser, ja que Carlos Terol, en un intent d’aclarir, va rematar de cap, provocant que Chema Giménez desviés la pilota, que finalment va rebotar al travesser i es va introduir entre els tres pals blaugranes.

Després d’aquest fort cop, va arribar el descans i la represa del mateix. El partit va continuar amb poques ocasions clares de l’Eldense, però els de Mullor continuaven buscant l’empat. Però en el 73, Víctor va aconseguir marcar el segon gol de l’equip valencià, que en aquesta jornada suma tres punts.

Per tant el Eldense torna a casa amb les butxaques buides, però disposats a seguir sumant en el pròxim partit contra el Paiporta C.F. del proper cap de setmana.

Detalls de la trobada

C.F. Torre Llevant: Parets, Kalle, Rafeta, Cristian, Víctor Marco, Beni (Enric 86 ‘), Víctor García, Tarrega, Reis (Jaume 75’), Unai (Jonathan 80 ‘), Olcina.

CD Eldense: Chema, Titino, Gancedo, Terol, Torrent, Clausi, Chema Díaz (Ginés 60 ‘), Crist (Jaime Jornet 53’), Loren (Miguel 67 ‘), Solano, Tortosa.

Gols: 1 – 0 Carlos Terol 35 ‘(PP); 2 – 0 Víctor 73 ‘

Àrbitre: Jorge Va amonestar als locals Borja, Víctor, Beni, Rafeta i Cristian; i als visitants Terol i Clausi.

Lloc: Camp Torre Llevant Orriols

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here