Rain, d’Oscar Barrera, guanyadora del concurs “FOTODONA” del Poble Nou de Benitatxell

“Rain” d'Oscar Barrera guanya el concurs de fotografia de la tercera edició de FOTODONA amb la imatge del rostre d'una dona recolzada en el vidre de la dutxa.

55

La regidora de la Dona i Igualtat del Poble Nou de Benitatxell, Myra van ‘t Hoff, va donar a conéixer dijous passat, 8 de març, en la inauguració de l’exposició fotogràfica Fotodona el nom del guanyador d’un concurs.

La present edició ha tingut un èxit de participació sense precedents amb una trentena de candidats. El concurs va comptar com a membre del jurat amb Margaret Hales, resident britànica del Poble Nou de Benitatxell, anomenada presidenta de la Unió Europea de Dones. També amb la presidenta de l’Associació de les Ames de Casa, Marisa Pascual i la responsable del departament de Comunicació del consistori, Empar Ferrer.

Es van decantar per la fotografia “Rain” d’Oscar Barrera amb la imatge del rostre d’una dona recolzada en el vidre de la dutxa. Al jurat li va seduir la capacitat que té la imatge de transmetre missatges diferents segons l’estat emocional de la persona que ho mira.

L’accèssit va ser per al fotògraf local Miguel Ferrer amb “Miram”, amb el retrat de la mirada d’una dona àrab. El jurat també va voler fer una menció especial a “Les marques de la felicitat” de María Perlés i “El tatuatge” de Javier Yárnos. El premi per a l’obra guanyadora va ser de 200 euros i per a l’accèssit de 100 euros.

“Fotodona es consolida any rere any i la present edició ha tingut una participació sense precedents de fotògrafs professionals i amateurs de distints racons d’Espanya. L’objectiu és donar a conéixer una visió personal del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, per mitjà d’imatges. L’originalitat de les obres presentades ha posat difícil la decisió del jurat.

Esperem que els veïns i les veïnes les disfruten en l’exposició en el Mercat Municipal, va comentar la regidora d’Igualtat, Myra van ‘t Hoff.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here