Mirades

La Regidoria de Cultura i la Seu Universitària de Villena presenta el cicle de conferències ‘Mirades de realitat’

Les migracions forçoses i l'homofòbia, seran els temes centrals del cicle 'Mirades de realitat'. Les conferències es faran durant els mesos de gener a abril, a la sala d'actes de la Casa de la Cultura Villena, a les 20.00 hores i amb entrada lliure.
concurs Valls

L’Ajuntament d’Alcoi, la Coordinadora pel Valencià i Aramultimèdia convoquen el concurs de micropoemes Joan Valls

L'Ajuntament d'Alcoi, la Coordinadora de l'Alcoià i el Comtat pel Valencià - Escola Valenciana i el diari Aramultimèdia, amb la finalitat de promocionar i difondre l'obra del poeta Joan Valls en el centenari del seu naixement, han convocat dos concursos: un dirigit als escolars i un altre a adults.
Pla Palau Comtal

El govern de Cocentaina obté el suport necessari per a iniciar la redacció del Pla Director del Palau Comtal

L'Ajuntament de Cocentaina ha aconseguit el ferm compromís de la Diputació d'Alacant per a col·laborar econòmicament en la dotació que permetrà iniciar la redacció del Pla Director del Palau Comtal.
port-denia

La Sala Joves Art celebra el primer aniversari amb l’exposició de fotografia Dénia en dansa de la deniera Paula Domínguez

La Sala Joves Art compleix aquest mes de desembre el primer any d'exposicions de joves artistes deniers.

La Nau acull la presentació d’una novel·la gràfica sobre el viatge del botànic Cavanilles a Alacant

El viatge del botànic valencià Antonio Cavanilles a la fi del segle XVIII per la Foia de Castalla, a l'interior d'Alacant, és el resultat d'una novel·la gràfica de Gerard Miquel, que porta per títol Yo fui guía en el infierno (Desfiladero Ediciones) i que es presentarà demà dijous, 14 de desembre, al Centre Cultural La Nau de la Universitat, a les 19.30 hores.

La banda sonora de la Gamba Roja de Dénia es projecta en una trobada virtual de Ciutats Creatives

L’audiovisual de la “Banda Sonora de la Gamba Roja de Dénia” es va projectar ahir diumenge en una trobada virtual de Ciutats Creatives de la UNESCO emmarcada en el “Fòrum Culturalmente Santista” que ha organitzat la ciutat brasilera de Santos (Ciutat Creativa del Cinema). 

Exposició antològica de Ferran Cabrera en el MUA per a commemorar el 150 aniversari del seu naixement

La mostra retrospectiva sobre l'autor alcoià inclou obres que no s'havien exposat des de feia més de cinquanta anys.

La Fundació Manuel Peláez renova un any més el seu patrocini a l’Orquestra Filharmònica de la UA

El compromís de patrocini de la Fundació Manuel Peláez amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat d'Alacant (OFUA) es renova un any més, amb l'objectiu de sufragar les ajudes musicals corresponents a les tres trobades anuals de l'OFUA (Cicle de Concerts de Nadal, Primavera i Estiu, uns cicles que inclouen concerts solidaris).

El director literari de la Biblioteca de l’Exili, Manuel Aznar, a la Seu Ciutat d’Alacant

El catedràtic de Literatura Espanyola Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), director del Taller de Investigaciones Valleinclanianas i del Grup d'Estudis de l'Exili Literari, parlarà de "La significación histórica del Segundo Congreso Internacional de Escritores para la defensa de la Cultura".

Pin It on Pinterest