Benlloch

Benlloch porta a Benidorm l’experiència municipal de Vila-real en la inauguració del fòrum de la Xarxa Valenciana de Ciutats

L'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, ha inaugurat a Benidorm el Fòrum Territoris Innovadors...
Bombers

Calp, Xàbia, Pego i La Vall d’Alcalà albergaran les noves helisuperfícies del Consorci Provincial de Bombers a la Marina Alta

El diputat d'Emergències, Jaume Lloret, i l'Intendent Cap del Consorci, Vicent Baeza, visiten amb els alcaldes i regidors dels quatre municipis les possibles ubicacions.
comunitats Actualitat Valenciana

Puig li demana a Montoro que faça viable el finançament de les comunitats

Davant la reestructuració que demana Montoro per a les comunitats, el president de la Generalitat, Ximo Puig, li demana una compensació al govern enfront de la infrafinançament. “Ara del que es tracta és de passar comptes i efectivament fer viables a les comunitats autònomes”, ha dit Puig.
Ocupació Actualitat Valenciana

El Servei Valencià d’Ocupació seguirà treballant amb Elx per incrementar la xifra laboral de l’any passat

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, es va reunir amb l'alcalde d'Elx, Carles González i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Hèctor Díez Pérez, per analitzar les perspectives pel 2018.
artesania

AFIC CREAMA informa a Xàbia de les noves ajudes al comerç i artesania

L'agència per al foment de la innovació comercial (AFIC) i l'oficina de Creama a Xàbia informen a tots els interessats sobre les noves ajudes en matèria de comerç, consum i artesania que ha obert la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.
entitats

Igualtat i el IVF renoven el pla de suport financer per a les 31 entitats alacantines sense ànim de lucre

El IVF, tal com va fer el passat any, anticiparà les ajudes públiques per al manteniment de centres gestionats per entitats sense ànim de lucre.
Cocentaina

La Regidoria de Promoció Econòmica de Cocentaina fa balanç del 2017

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina, encapçalada per l'edil socialista Mariona Carbonell, ha aprofitat l'Any Nou per a fer un balanç...
UA pressupostos

El Consell Social de la Universitat d’Alacant dóna llum verda a uns pressupostos que considera d’insuficients

Malgrat que l'endeutament que va impulsar el desenvolupament del campus en els anys 90 està totalment sanejat, la institució condemna les infraestructures en pro de la investigació i el Parc Científic.

Cocentaina inverteix més d’1,2 milions d’euros en la millora dels seus polígons

L'Ajuntament de Cocentaina va iniciar el passat mes d'octubre les obres de millora i condicionament dels polígons d'Els Algars, les Jovades i Sant Cristòfol, amb una valoració total dels treballs d'1.255.677 euros.

Des de 2010 les ajudes socials han augmentat en Alcoi en més de mig milió d’euros

L’Ajuntament d’Alcoi i la Generalitat Valenciana han canviat la seua política d’ajudes socials als últims anys, el que ha permés ajudar a més famílies, passant en 2010 de 429.795,32 euros a 1.023.256,92 en 2017, sumant ambdues administracions, i tenint en compte que aquest any encara no ha acabat i la xifra pot augmentar.

Pin It on Pinterest