poliesportiu

Cocentaina sol•licita l’ajuda de la Generalitat Valenciana per a millorar l’accessibilitat del Poliesportiu Municipal

El Govern socialista de l'Ajuntament Cocentaina està preparant la seua sol•licitud per a optar a les ajudes llançades recentment per la Generalitat Valenciana per al finançament d'actuacions que eliminen barreres arquitectòniques i milloren l'accessibilitat als edificis municipals.
conselleria

Conselleria d’Educació concedeix ajudes a cinc col•legis de Benidorm per la realització de projectes esportius

Els col•legis públics Aitana, Ausiàs March, Els Tolls, Serra Gelada i Vasco Núñez de Balboa rebran subvencions de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a realitzar projectes d’esport, activitat física i salut, més coneguts com PEAFS, tal com s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. A més, la quantia concedida als cinc centres augmenta respecte la convocatòria del curs passat, quan també van obtindre l’ajuda.
Centre de Congressos Actualitat Valenciana

El Centre de Congressos acollirà a la fi de juny Elx Tendències amb una temàtica d’art i oci

El 22 i 23 de juny el Centre de Congressos d'Elx acollirà la proposta d'Elx Tendències entorn de l'art, el disseny i l'oci. En la primera edició d'aquest esdeveniment la temàtica va ser la moda i la bellesa.
Parc Científic

L’Ajuntament i la UA es comprometen a impulsar el Parc Científic per promoure el creixement econòmic de la província

El conveni signat avui té com a objectiu l'intercanvi i difusió del coneixement científic i cultural, així com la cessió d'ús d'espais públics i mitjans tècnics necessaris.
Quisi

La Generalitat rehabilitarà el viaducte del Quisi a Benissa pertanyent a la Línia 9 del TRAM d’Alacant

El director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carles Domingo, ha anunciat que "la Generalitat rehabilitarà el viaducte de Santa Anna sobre el barranc del Quisi, pertanyent a la Línia 9 del TRAM d'Alacant que uneix Benidorm i Dénia".

Les Cambres de Comerç d’Alacant i Alcoi van triar president aquesta setmana

Els Plens de les Cambres de Comerç, Indústria i Serveis de les ciutats d'Alcoi i Alacant van triar als seus respectius presidents. Els dues actes va estar presidit pel conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent
Benlloch

Benlloch porta a Benidorm l’experiència municipal de Vila-real en la inauguració del fòrum de la Xarxa Valenciana de Ciutats

L'alcalde de Vila-real i president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, José Benlloch, ha inaugurat a Benidorm el Fòrum Territoris Innovadors...
Bombers

Calp, Xàbia, Pego i La Vall d’Alcalà albergaran les noves helisuperfícies del Consorci Provincial de Bombers a la Marina Alta

El diputat d'Emergències, Jaume Lloret, i l'Intendent Cap del Consorci, Vicent Baeza, visiten amb els alcaldes i regidors dels quatre municipis les possibles ubicacions.
comunitats Actualitat Valenciana

Puig li demana a Montoro que faça viable el finançament de les comunitats

Davant la reestructuració que demana Montoro per a les comunitats, el president de la Generalitat, Ximo Puig, li demana una compensació al govern enfront de la infrafinançament. “Ara del que es tracta és de passar comptes i efectivament fer viables a les comunitats autònomes”, ha dit Puig.
Ocupació Actualitat Valenciana

El Servei Valencià d’Ocupació seguirà treballant amb Elx per incrementar la xifra laboral de l’any passat

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, es va reunir amb l'alcalde d'Elx, Carles González i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Hèctor Díez Pérez, per analitzar les perspectives pel 2018.

Pin It on Pinterest