Plan Edificant Actualitat Valenciana

L’Ajuntament de Santa Pola accepta la delegació de competènciesde la conselleria d’Educació per al Pla Edificant

El dijous es va aprovar per unanimitat en el ple extraordinari l'acceptació de la delegació de competències per al Pla Edificant
Càtedra

La UMH, la Generalitat i la UA signen un conveni per a la creació de la Càtedra Interuniversitària d’Economia Blava

El rector de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, Jesús Pastor Ciurana, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent González, i el rector de la Universitat d’Alacant (UA), Manuel Palomar Sanz, han signat aquest matí un conveni per a la creació i el funcionament de la Càtedra Interuniversitària d’Economia Blava i Promoció del Sector Maritimorecreatiu.
nutrició

La Universitat d’Alacant acull la primera trobada nacional d’estudiants de Nutrició Humana i Dietètica

Més d'un centenar de participants debatran sobre la situació del dietista-nutricionista tant en l'àmbit acadèmic com en el laboral.
Bosco

El Secretari Autonòmic d’Educació vol accelerar les gestions d’unificació del CEIP Sant Joan Bosco de Cocentaina

El Secretari Autonòmic, Miquel Soler, convocava divendres passat a l’alcaldessa de Cocentaina i a la directora de l’escola Sant Joan Bosco per a fer el seguiment del Pla Edificant amb què es portarà endavant la unificació de l’escola.
consum

Vora 2.000 escolars d’Alcoi participen en la campanya “Educació en Consum”

Els tallers d’educació en consum que durant aquest curs escolar ha dut a terme l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor (OMIC) han permés fomentar el consum responsable entre 1.975 alumnes de la ciutat.
seu

La Seu Universitària de la UA de Cocentaina cumplirà 25 anys i el govern ja prepara els actes de celebració

L'alcaldessa de Cocentaina, la regidora d’Universitat i el director de la Seu Universitària UA de Cocentaina es van reunir ara fa uns dies amb el Rectorat de la Universitat d'Alacant amb la intenció de preparar una programació especial d'activitats amb motiu del 25é aniversari des que es va posar en funcionament la Seu Universitària de Cocentaina.
dreamer

El rector rep Álvaro Belmonte, el dreamer de la Universitat d’Alacant

L'estudiant de robòtica és un dels quatre becats per la Fundació Banc Sabadell per a participar en programa Imagine Silicon Valley 2018.
alemanya

6 jóvens de 15 anys del Poble Nou de Benitatxell descobrixen la cultura alemanya en un intercanvi d’estudiants

La regidoria d'Educació, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, i el regidor de Residents, Dirk Rheindorf, han rebut hui a les sis estudiants del Poble Nou de Benitatxell en l'IES de Teulada que van realitzar un viatge d'intercanvi a Alemanya amb la col•laboració de la regidoria d'Educació.
Xest

L’alumnat guanyador del 1r concurs ‘Eduvial’ de Cocentaina gaudix del seu premi al Circuit Ricardo Tormo de Xest

Els i les alumnes de 6è de primària del col·legi Sant Francesc d'Assís de Cocentaina han pogut gaudir del premi aconseguit al 1r concurs de dibuix d'Educació Viària 'Eduvial' que consistia en la visita a les instal·lacions del Circuit Ricardo Tormo, situat a Xest.
curs

La Conselleria d’Educació convoca les ajudes de menjador i transport per al curs 2018-19 a Crevillent

La Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport destinarà per al pròxim curs escolar un total 71.850.000 euros en concepte d'ajudes de menjador escolar, la qual cosa suposa 3,7 milions més que el curs passat.

Pin It on Pinterest