Rodat

Les seleccions valencianes femenines Sub-16 i Sub-18 estaran dimarts al Rodat a Dénia

Les converses mantingudes en les darreres setmanes per la directiva de l’E.M. Futbol Base Dénia amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana han donat els seus fruits.
esport i salut

Xàbia acull unes jornades tècniques sobre esport i salut

La primera xarrada és aquest dijous 18 de gener en la Casa de Cultura.
Volta

El Poble Nou de Benitatxell es prepara per a rebre a 3000 visitants el dia de la Volta a la Comunitat Valenciana

La prova, que es disputarà el 2 de febrer en una contrarrellotge per equips, comptarà amb els millors ciclistes internacionals i ja ha confirmat la seua participació el campió espanyol Alejandro Valverde.
Alcoi pista de gel

ALCOI COMPTA DE NOU AMB UNA PISTA DE GEL SINTÈTIC

Alcoi compta de nou amb un atractiu més per al Nadal gràcies a la iniciativa de la regidoria d'Esports d'instal·lar una pista de gel sintètic en la Plaça de Dins. La proposta s'emmarca en el programa ’Alcoi, Ciutat del Nadal’ i està disponible des del divendres 1 de desembre, durant tota la campanya nadalenca.
alcoi San Silvestre

La Sant Silvestre Alcoiana torna un any més

La Sant Silvestre Alcoiana torna un any més als nostres carrers, i amb ella la possibilitat d'acabar l'any lúdicament i esportiva.

El Lucentum i la Universitat d’Alacant refermen el seu Compromís de col·laboració

El rector i el president de la Fundació han segellat un nou acord que inclou a més del segon equip masculí, el primer equip femení.

Èxit de participació en el primer taller de pesca ecofriendly en el Moraig del Poble Nou de Benitatxell

La gran demanda del curs i l'èxit de participació ha portat a la regidoria d'Educació, a càrrec de Myra van’t Hoff, a organitzar un altre taller de pesca “ecofriendly” el dissabte 16 de desembre.

La Mitja marató de Dénia se celebra el 3 de desembre

La XIV Mitja marató i Quart de marató de Dénia se celebra el 3 de desembre. La prova, organitzada per l’Ajuntament de Dénia i el Club d’Atletisme Diànium, ha estat presentada hui per la regidora d’Esports, Marian Tamarit, el president del Club d’Atletisme Diànium, Jordi Jorro, i el vicepresident de l’entitat, Ricard Pérez.

Pin It on Pinterest