fbpx
dissabte,20 octubre, 2018
cremà

La Cremà posa fi a les Fogueres de Sant Vicent 2018

Els 22 monuments van ser devorats pel foc durant la matinada del diumenge al dilluns.
cremà Actualitat Valenciana

El foc va devorar els 178 monuments en una Nit de la Cremà sense incidents

Uns minuts abans de la mitjanit, amb el tret de la Palmera de la pirotècnia dels Germans Ferrández donava inici a la cremà de les Fogueres d'Alacant.
Amstel Actualitat Valenciana

La foguera Port d’Alacant va guanyar el concurs d’Amstel i va tenir un sopar de cabasset elaborat per Rafa Soler

Amstel com un dels patrocinadors de les Fogueres d'Alacant al costat de la Federació de Fogueres van engegar una iniciativa en la qual es reconeixia el treball dels milers de foguerers que componen aquesta festa en la seua 90 aniversari.
mascletà Actualitat Valenciana

La mascletà en homenatge als Bombers del SPEIS de Pirotècnia Saragossana s’ha quedat fluixa

El cos de bombers del SPEIS ha tingut el seu homenatge en la quarta sessió del XXXI Concurs de Mascletada que es desenvolupa en la plaça dels Estels i que ha tingut com a protagonistes els focs artificials de Pirotècnia Saragossana.
Llibrets

Política Lingüística lliuara els premis als Llibrets de Fogueres 2018

S'han otorgat 40 premis a fogueres i barraques, que rebran un total de 45.000 euros. El primer premi ha recaigut en la Foguera Sèneca Autobusos d'Alacant.
fogueres

Xàbia realitza durant Fogueres una campanya de sensibilització i prevenció del consum d’alcohol i drogues

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de Xàbia realitzarà una campanya de conscienciació i informació durant les festes de Fogueres de Sant Joan.
Reyes Martí Actualitat Valenciana

Reyes Martí va fer vibrar la plaça dels Estels en la primera mascletada de les Fogueres del 90 Aniversari

Reyes Martí va disparar la primera mascletada de les Fogueres del 90 Aniversari en la plaça dels Estels. El color morat dels petards suposava una picada d'ullet i al·legat contra la violència de gènere. L'alacantí Pedro Luis Sirvent protagonitzarà la mascletada del diumenge 3 de juny que retrà homenatge a tots els foguerers.
Núria Oliver Actualitat Valenciana

La investigadora alacantina Núria Oliver Ramírez va ser l’encarregada del pregó de les Fogueres d’Alacant

La investigadora alacantina Núria Oliver Ramírez va procedir a llegir el pregó en la balconada de l'Ajuntament enfront dels milers d'alacantins que s'amuntegaven en la plaça. Anteriorment a la lectura, va haver-hi una desfilada on van participar l'alcalde, el regidor de Festes al costat de les Belleas del Foc Adulta, Aleida González i la infantil Andrea de la Canella Moya, a més de la pregonera. Amb el pregó dóna inici a l'obertura de les Fogueres 2018 en el qual enguany compleix el seu 90 aniversari.
novetats Actualiatat Valenciana

Les Fogueres del 90 aniversari 2018 de Sant Joan presenta novetats per a enguany

L'equip de govern local d'Alacant va donar a conéixer les novetats de 2018. El primer edil, Luis Barcala, ha destacat que "hem posat una èmfasi molt especial no solament en la figura de la dona sinó concretament en què aquestes Fogueres del 90 Aniversari siguen una reivindicació contra la violència de gènere".
zero agressions Actualitat Valenciana

Alacant presenta per a les seues Fogueres de Sant Joan la campanya “Planta cara: zero agressions sexistes”

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, va presentar ahir les novetats del dispositiu especial que l'Ajuntament d'Alacant ha organitzat per a les Fogueres 2018 en el seu 90 aniversari, entre les quals destaquen una campanya de prevenció sota el lema 'Planta cara: zero agressions sexistes'.

Pin It on Pinterest