fbpx
diumenge,21 octubre, 2018
talents

La nova empresa responsable de la restauració del Cercle Industrial busca talents culinaris entre els estudiants d’Alcoi

El Saló Rotonda del Cercle Industrial acollirà el proper dia 25 la seva pròpia versió de MASTERCHEF, el conegut programa de televisió que busca descobrir nous talents per a la cuina.
Acadèmia de Gastronomia Actualitat Valenciana

Alacant acull el trasllat de la seu de l’Acadèmia de Gastronomia

El president de la Diputació, César Sánchez, al costat de l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala i el president de la Reial Acadèmia de Gastronomia, Rafael Anson van inaugurar ahir en IFA la primera edició d'Alacant Gastronòmica. I Trobada d'Estil de Vida Mediterrani.
responsable

L’Hostaleria de Santa Pola, cada vegada més responsable

9 establiments hostalers han rebut un reconeixement per col·laborar en temes relacionats amb la dispensació responsable d'alcohol i la prevenció de les drogodependències.
fava

Una “fava” de 45,3 centímetres s’alça amb el premi a la “fava mes llarga” en El Poble Nou de Benitatxell

La VI Festa del VI i de la Fava, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, a càrrec de Manolo Segarra, va ser un èxit. Les “tapifaves” i el receptari de faves van volar.

Almoradí dóna el tret d’eixida a l’IV Congrés Nacional de la Carxofa amb una jornada per a professionals del turisme

Almoradí ha iniciat l'IV Congrés Nacional de la Carxofa amb una jornada professional celebrada en el Centre Cultural Sant Andrés. Una activitat que ha sigut inaugurada per l'alcaldessa d'Almoradí, Maria Gómez, i el regidor de Turisme, José Antonio Latorre.
dones

L’hostaleria de Xàbia dedica la seua gala anual a la professionalitat de les dones del sector

L'associació de restauradors de Xàbia (ARX) va celebrar aquest dimarts la seua gala anual, un acte que enguany s'ha enfocat a posar en valor el treball i professionalitat de les dones del sector.
Xina

La Ciutat Creativa promociona a la Xina la cuina de la Marina i la formació universitària

El cuiner de Xàbia Alberto Ferruz presenta una ponència en Macao.
Menjat_la_Marina

La segona jornada de Menja’t la Marina difon la tasca de recuperació del cultiu i comercialització de l’ametla d’Alcalalí

La pastissera Rosana Aramendi ha oferit una degustació de dolços artesanals elaborats amb ametla.

Per Nadal, Menja’t la Marina en el Mercat de Dénia

L’Oficina de la Innovació i la Creativitat impulsa esta campanya de promoció dels productes locals i la posada en valor del seu ús culinari.

La banda sonora de la Gamba Roja de Dénia es projecta en una trobada virtual de Ciutats Creatives

L’audiovisual de la “Banda Sonora de la Gamba Roja de Dénia” es va projectar ahir diumenge en una trobada virtual de Ciutats Creatives de la UNESCO emmarcada en el “Fòrum Culturalmente Santista” que ha organitzat la ciutat brasilera de Santos (Ciutat Creativa del Cinema). 

Pin It on Pinterest