Poble Nou

El subministrament elèctric del Poble Nou de Benitatxell serà 100% d’energies renovables

El consistori del Poble Nou de Benitatxell dóna un nou pas cap a la sostenibilitat a l'adherir-se a la central de compres de la Diputació que li permet contractar energia neta.
curs

Sant Joan convoca a les famílies dels nens que s’escolaritzen per primera vegada el proper curs

La Regidoria d'Educació ha enviat una circular a les famílies amb infants nascuts el 2015, donant-los la benvinguda a la comunitat educativa.
joves

Novelda contractarà 12 joves a través de dues Programes d’Ocupació

L'Ajuntament de Novelda contractarà 12 joves desocupats, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, a través de dues Programes d'Ocupació que ha sol·licitat a la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball.
cala

La Cala de Finestrat es la primera platja de la Marina Baixa amb xarxa Wifi gratuïta

Des de l'Ajuntament de Finestrat han posat avui en marxa la xarxa WIFI perquè veïns i turistes puguin navegar de manera gratuïta per Internet des de la platja.

Usuaris i treballadors de Ràdio Jove Elx es manifesten per a demanar la reobertura de les emissions

Aquest dissabte 10 de març, al voltant de les 17.30, es van manifestar usuaris i treballadors de la Ràdio Jove Elx enfront de l'Ajuntament amb un amenaçador dia de pluja, finalment no va arribar a caure cap gota en les dues hores que va durar la protesta.
dones

Les dones del Poble Nou de Benitatxell caminen per la igualtat salarial

Les activitats de la Setmana de la Dona continuen en El Poble Nou de Benitatxell amb una caminada solidària de les dones del municipi que reivindicarà la igualtat salarial entre dones i hòmens.
Taula

Xàbia reuneix la taula de la solidaritat per a coordinar a totes les entitats davant els problemes socials

La Taula de la Solidaritat de Xàbia (el fòrum d'anàlisi i coordinació de tots els recursos dels quals disposa el municipi per a gestionar els problemes socials i l'atenció a persones que travessen qualsevol tipus de dificultat) s'ha reunit avui per primera vegada en aquest 2018.
Teular

L’Ajuntament de Cocentaina encarrega el projecte de millora d’accessibilitat del Teular

El passat 19 de febrer l’alcaldessa es reunia amb l’enginyer municipal i amb l’encarregat d’elaborar el projecte per tal d’abordar l’adaptació del Teular, unes obres que facilitarien a les persones amb mobilitat reduïda poder estar més prop de l’escenari i accedir a ell.
pressupost

Finestrat porta al ple un pressupost de 14 milions d’euros que inclou l’adquisició de sòl per al centre de dia

L'ajuntament invertirà quasi 3 milions a millorar les urbanitzacions, la cala i el casc històric tradicional.
carril bici

Sentit únic per a l’Avinguda d’Andalusia, Escultor Ridaura i Pare Poveda dins de les obres del carril bici d’Alcoi

Fa algunes setmanes es van iniciar les obres d’introducció del carril bici a la ciutat, projecte que ha comptat amb el suport popular dels pressupostos participatius de 2017, ja que va ser el projecte més votat pels ciutadans.

Pin It on Pinterest