persones

L’Ajuntament de Xixona contracta 15 persones amb dificultats d’inserció laboral o de col·lectius vulnerables

Els beneficiaris pertanyents al programa Ocupació-Formació Escoles d'Ocupació Et Formem tenen, a més, la possibilitat d'obtenir un certificat de professionalitat si superen el curs paral·lel al contracte de treball.
Viaducte

APROVAT EL CARRIL BICI QUE UNIRÀ COTES BAIXES AMB EL VIADUCTE D’ALCOI

Un projecte més votat als pressupostos participatius 2017 permetrà crear un carril bici que unirà el polígon Cotes Baixes amb el Viaducte a través del barri de la Zona Nord.
passos vianants

Cocentaina treballa per fer accessibles els passos de vianants de l’avinguda del Ferrocarril amb una inversió de 12.000 euros

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d'Obres i Serveis, ha adjudicat els treballs d'adequació i millora dels passos de vianants ubicats a l'avinguda del Ferrocarril del municipi.
FIRMA CARTA MARINA ALTA

Xàbia signa la seua adhesió al compromís comarcal per la seguretat

La regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, ha signat hui en nom de l'Ajuntament de Xàbia l'adhesió al compromís per la prevenció i la seguretat en la Marina Alta.
autobus alcoi

L’AUTOBÚS URBÀ D’ALCOI SERÀ GRATUÏT ELS DISSABTES D’ALLÒ QUE RESTA DE DESEMBRE

Per tercer any consecutiu la regidoria de Mobilitat ha decidit apostar pel foment del transport urbà durant el Nadal.
BELEN MERCAT XABIA

El Mercat Municipal de Xàbia es vist de Nadal

Durant aquests dies, el Mercat Municipal de Xàbia es vist de Nadal gràcies al pessebre monumental que instal·la cada any dins del recinte l'associació local de betlemistes.
llaç

El llaç que consciència sobre el càncer de mama arriba al Poble Nou de Benitatxell

"El llaç viatger. 10 minuts per tota una vida" de Maria Ferrer va arribar al Poble Nou de Benitatxell. La pròpia Maria el va portar ahir al Mercat de Nadal.
Alcoi pista de gel

ALCOI COMPTA DE NOU AMB UNA PISTA DE GEL SINTÈTIC

Alcoi compta de nou amb un atractiu més per al Nadal gràcies a la iniciativa de la regidoria d'Esports d'instal·lar una pista de gel sintètic en la Plaça de Dins. La proposta s'emmarca en el programa ’Alcoi, Ciutat del Nadal’ i està disponible des del divendres 1 de desembre, durant tota la campanya nadalenca.
carrer Terrassa

JA ESTÀ OBERTA L’AMPLIACIÓ DEL CARRER TERRASSA D’ALCOI

El carrer Terrassa ja arriba fins a l'Avinguda Joan Gil Albert. Aquesta ha estat una de les reivindicacions dels veïns dels darrers anys i ara ja és una realitat. És un tram de 12 metres amb voreres de 3 metres d'ample amb arbres i mobiliari urbà. A més té 10 places d'aparcament de vehicles.

L’Associació de Comerç i Serveis i la Regidoria de Comerç de Cocentaina donen inici a la campanya de Nadal

El pròxim 7 de desembre, tindrà lloc l'encesa de llums de Nadal, així com un «passa - carrer» amb tots els xiquets i les xiquetes que ho desitgen, per a baixar fins a la plaça del Pla, on s’encendrà el Betlem i es celebrarà una xocolatada amb la col·laboració de les Ames de Casa i hi haurà jocs i tallers preparats pels Júniors Generació Oberta i Sol Sortit perquè els més menuts passen una vesprada d’allò més divertida.

Pin It on Pinterest