dimarts,20 novembre, 2018
EDUSI Actualitat Valenciana

L’Ajuntament d’Alacant inverteix mig milió d’euros en projectes EDUSI

La Junta de Govern Local d'Alacant ha aprovat una inversió total de 573.598,84 euros que seran repartits en quatre projectes en l'àmbit d'acció de l'EDUSI

Comença la IV edició dels Pressupostos Participatius a Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina inicia més prompte que mai l’edició dels Pressupostos Participatius. En aquesta ocasió es podran presentar propostes de l’11 al 19 de novembre de forma presencial al SIC o de forma electrònica en www.cocentaina.sedeelectronica.es.
Escola Actualitat Valenciana

Luis Barcala pagarà les dues factures que es deuen a Escola Valenciana

Les dues factures que devia l'Ajuntament d'Alacant a Escola Valenciana en el dia de la celebració de la Plaça del Llibre seran abonades demà davant la Comissió de Transparència, així ho ha comunicat el seu alcalde.
mercat

El Mercat de Xàbia estrena il•luminació interior

L'Ajuntament rep sis propostes de persones interessades a ocupar les parades vacants.
forestal

Protecció Civil del Poble Nou de Benitatxell realitza 343 hores de servei de vigilància forestal

Els voluntaris de Protecció Civil del Poble Nou de Benitatxell han intervingut durant dos mesos, agost i setembre, el llarg de 2128 quilòmetres en les zones de més risc del Poble Nou de Benitatxell, principalment en el Puig Llorença.
Macià Actualitat Valenciana

Patrícia Macià ha indicat que si el PP demana la seua dimissió és perquè està realitzant una bona gestió

El Partit Popular d'Elx demanava la dimissió de l'edil d'Educació, Patrícia Macià en la sessió plenària d'aquest dilluns.
servici Actualitat Valenciana

El govern alacantí saca avant els contractes d’Absentisme Escolar i el servici d’Atenció Ciutadana

El portaveu adjunt, Israel Cortés, va informar en roda de premsa del que s'ha aprovat en Junta de Govern Local en el qual destaca la inversió d'1.816.286 euros per tirar endavant els contractes per al Servei de detecció, prevenció i intervenció en absentisme escolar en el municipi d'Alacant i el Servei d'Informació i Atenció a la Ciutadania a través del telèfon 010
camins rurals

El Poble Nou de Benitatxell neteja els camins rurals per a millorar la seguretat de conductors i vianants

La regidoria en Desenrotllament Urbà Sostenible, a càrrec de Toni Colomer, ha començat els treballs de neteja dels camins rurals i parcs públics per a millorar la seguretat de conductors i vianants.
flota

Amjasa trau a concurs la renovació de la seua flota amb vehicles elèctrics a Xàbia

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, va aprovar en el seu últim consell una licitació per un total de 319.500 euros per a renovar la pràctica totalitat de la seua flota de vehicles. 
desnonament Actualitat Valenciana

L’oficina de l’Habitatge de l’Ajuntament de Santa Pola ha paralitzat un total de 65 desnonaments

L'oficina de l'Habitatge i Mediació de Santa Pola ha paralitzat un nou cas de desnonament amb els quals ja han aconseguit uns 65 i tenen previst signar el que sumaria 66.

Pin It on Pinterest