Tempe Actualitat Valenciana

L’Ajuntament d’Elx autoritza a l’empresa Tempe ha realitzar la seua connexió subterrània amb l’altra nau

L'empresa Tempe té l'autorització de construir un subterrani logístic per unir les seues dues naus situades en l'avinguda Calçat al Parc Empresarial de Torrellano.
piscines municipals

Més de 9.500 persones fan ús de les piscines municipals d’Alcoi durant la primera quinzena d’obertura

Les tres piscines municipals d’Alcoi han acollit durant la seua primera quinzena d’activitat a 9.584 persones.
fem

La municipalització de l’arreplega de fem en Benitatxell millora el servei i deixa un benefici de 190.833 euros

El superàvit s'invertirà ara a millorar encara més un servei que porta en marxa des que en el 2015 la corporació municipal, i per unanimitat, donara llum verda a la seua creació.
Granadella

Xàbia posa a la disposició dels banyistes un trenet gratuït per a baixar a la cala de la Granadella

L'Ajuntament de Xàbia, per segon any, regularà l'accés amb cotxe a la cala Granadella per a evitar el seu col·lapse durant l'estiu.
OMIC

L’OMIC recupera més de 15.000 euros per als alcoians durant el sis primers mesos de l’any

En la primera meitat de 2018 l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, OMIC, ha recollit 416 sol·licituds de consumidors, de moment s'han resolt 166 el que suposa el 40%, i la recuperació mitjançant la mediació de 15.351 euros per als usuaris.
cala

Arranca la vigilància de la cala Moraig de Benitatxell amb un socorrista de reforç i una rebaixa en la contracta de 15.000 euros

És una de les poques platges que compta amb un servei de personal sanitari, en el que va ser pionera fa ja sis anys. El Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA) ho ha valorat en edicions anteriors amb un ampli reportatge.
Llorença

Arranca el Mercat de la Llorença del Poble Nou de Benitatxell amb una reivindicació de la importància de la dona en el món rural

Escriptores de la Marina Alta, presidentes de col·lectius locals i dones relacionades amb el món rural assistixen al primer dissabte d'un mercat que naix amb vocació de reivindicar l'agricultura ecològica i de sostenibilitat.
estacions

Instal•lades dues estacions meteorològiques a Santa Pola per a oferir l’oratge en directe

La regidoria de Sostenibilitat, que dirigix Alejandro Escalada, i l’Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET), han sumat esforços per a instal•lar dues estacions meteorològiques a Santa Pola.
terreny

Arranca la recuperació del terreny abandonat que es convertirà en un parc agroforestal de senderisme en Benitatxell

Els tècnics de Diputació d'Alacant han visitat junt amb l'alcalde, Josep Femenia, el regidor de Medi Ambient, Manolo Segarra, i els tècnics municipals, el terreny a reforestar per a començar a redactar el projecte.
neteja

El nou servei de neteja urbana d’Alcoi dóna per primera vegada servei a les urbanitzacions

Després de signar el nou contracte de la brossa, ja es va notant a Alcoi i a les urbanitzacions algunes de les novetats que s'aniran implementant progressivament. Ja fa una setmana que es va començar el servei a les urbanitzacions i també des de principis d'aquesta setmana ha augmentat la neteja viària manual.

Pin It on Pinterest