dilluns,19 novembre, 2018
piles Actualitat Valenciana

Elx impulsa una campanya per conscienciar i facilitar el reciclat de piles

La campanya “Posa't les Piles” la iniciativa de les quals és conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de fer un municipi més net i sostenible, ha estat presentada a Elx per l'edil de Neteja, Hèctor Díez.
rius Actualitat Valenciana

La Diputació d’Alacant demanarà al Govern Central recursos necessaris per a la neteja de rius i barrancs

El ple ordinari de la Diputació d'Alacant va aprovar per unanimitat una moció de Compromís en el qual sol·licita a Madrid dotar a les conferències hidrogràfiques de diners per fer front a la neteja de rius i barrancs.
barrancs Actualitat Valenciana

El Partit Popular d’Elx es preocupa per l’estat de deixadesa dels barrancs

El Partit Popular d'Elx ha criticat durament al govern local per la deixadesa dels barrancs de les pedanies il·licitanes.
reciclatge

Santa Pola aposta pel reciclatge gràcies a “Aceite Solidario”

El dimarts 4 de setembre en la Glorieta els més xicotets aprendran el procés de reciclat de l'oli usat.
Parc Municipal Actualitat Valenciana

El descuit del Parc Municipal provoca malestar veïnal

La Federació d'Associacions de Veïns d'Elx (FAAVV) ha detectat a través de nombroses queixes veïnals el mal estat en el qual es troba en l'actualitat el Parc Municipal així com d'altres horts municipals del centre
Montgó

Emergències repassa els protocols d’intervenció per a millorar la resposta davant els incendis en el Montgó

El director general es reuneix amb els alcaldes de Xàbia i Dénia i els comandaments dels cossos d'extinció després dels dos últims focs.
sequera

Xàbia debatrà en l’Observatori de l’Aigua les mesures que proposa un estudi científic per a reduir els riscos de sequera

La Fundació Nova Cultura de l'Aigua avança part de les seues propostes en les jornades presentació de resultats del projecte Seguia en Amjasa.
reciclatge

El Poble Nou de Benitatxell treu al carrer la campanya de conscienciació del reciclatge

La regidoria de Medi ambient, a càrrec de Manolo Segarra, consciència en un stand al mercat dels dimecres sobre la importància de reciclar i avança l'arribada del quint contenidor d'orgànica, instal•lació en la qual El Poble Nou de Benitatxell és pionera.
alcaldes

Els alcaldes de Dénia i dels Poblets es reuneixen amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer

Els alcaldes de Dénia i els Poblets es reuneixen amb la Confederació Hidrogràfica dels Xúquer per a buscar solucions a l’estancament d’aigües en la desembocadura del riu Girona.

Pin It on Pinterest