Montgó

Emergències repassa els protocols d’intervenció per a millorar la resposta davant els incendis en el Montgó

El director general es reuneix amb els alcaldes de Xàbia i Dénia i els comandaments dels cossos d'extinció després dels dos últims focs.
sequera

Xàbia debatrà en l’Observatori de l’Aigua les mesures que proposa un estudi científic per a reduir els riscos de sequera

La Fundació Nova Cultura de l'Aigua avança part de les seues propostes en les jornades presentació de resultats del projecte Seguia en Amjasa.
reciclatge

El Poble Nou de Benitatxell treu al carrer la campanya de conscienciació del reciclatge

La regidoria de Medi ambient, a càrrec de Manolo Segarra, consciència en un stand al mercat dels dimecres sobre la importància de reciclar i avança l'arribada del quint contenidor d'orgànica, instal•lació en la qual El Poble Nou de Benitatxell és pionera.
alcaldes

Els alcaldes de Dénia i dels Poblets es reuneixen amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer

Els alcaldes de Dénia i els Poblets es reuneixen amb la Confederació Hidrogràfica dels Xúquer per a buscar solucions a l’estancament d’aigües en la desembocadura del riu Girona.
nova

Investigadors de la Universitat d’Alacant descobreixen una nova planta carnívora a la Comunitat Valenciana

Els treballs morfològics i filogenètics desenvolupats pel Grup de Investigació Botànica i Conservació Vegetal demostren que Pinguicula saetabensis és una espècie inèdita.
biodiversitat

Més d’un centenar d’investigadors a Dénia durant la XIII Setmana de la Biodiversitat

El treball de camp abasta el medi terrestre i el marí, incloent-hi el parc natural del Montgó, la reserva marina del cap de Sant Antoni i la part sud de la marjal de Pego.
neteja

265 persones participen en la II Jornada Popular de neteja del litoral de Xàbia

En total es van extraure 78 sacs grans de residus.
regidoria

La regidoria d’Educació del Poble Nou de Benitaxell fomenta l’ús racional de l’energia en la llar

La regidoria d'Educació del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Myra van ‘t Hoff, organitza unes xarrades perquè els escolars aprenguen a estalviar energia i consumir-la de manera racional en les seues cases.

La costa d’alacant en alerta per la ‘Caravel·la portuguesa’

Diverses poblacions de litoral de la província d'Alacant vigilen estos dies l'aparició d'exemplars aïllats de la medusa verinosa 'Caravel·la portuguesa'.

Pin It on Pinterest