Sella

La UA celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb una excursió pels naixements, molins i salts d’aigua a l’entorn de Sella

Una excursió pels naixements, molins i salts d'aigua a l'entorn de la localitat de Sella és l'activitat que han organitzat la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández d'Elx i la Diputació Provincial d'Alacant, dins de la jornada Hidrogeodia.
processionaria

Tractament preventiu de l’Ajuntament d’Alcoi per un rebrot de processionària a determinats llocs

L'ajuntament està treballant, ja que hi ha un rebrot de processionària a determinats llocs. Ja es va fer un tractament preventiu a novembre i ara s'està actuant contra aquest nou rebrot.
parc

El Poble Nou de Benitatxell recuperarà un terreny abandonat per a convertir-ho en un parc agroforestal de senderisme

El Poble Nou de Benitatxell rep una subvenció de 62521 euros per a crear una zona de recreació en una parcel·la abandonada de la urbanització Les Fonts.
Granadella

L’alcalde de Poble Nou de Benitatxell visita els treballs duts a terme pel Ministeri de Medi Ambient a la Granadella

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell va actuar de forma urgent en la reparació d'infraestructures que van quedar danyades per l'incendi de setembre de 2016. I continuarà duent a terme intervencions de recuperació del sòl, ja que ha aconseguit una subvenció de 49.716 euros del Consell per a regenerar àrees afectades pel foc.
visites

Dénia posa en marxa un programa de visites al patrimoni agrari de la Marina Alta guiades per productors locals

“Descobreix el paisatge” comença el 25 de febrer amb un recorregut pels camps d’ametlers d’Alcalalí.
desenvolupament

La UA organitza les Jornades sobre Aliances i Objectius de Desenvolupament Sostenible

Del 7 al 9 de febrer les cinc universitats públiques valencianes i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació participen en aquestes jornades d'hivern que, en aquesta edició, organitza la UA.
Ministeri

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient reconeix la tasca desenvolupada pel Museu de la Biodiversitat de la UA

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha volgut reconèixer la tasca de difusió i formació ambiental que desenvolupen el Museu de la Biodiversitat d'Ibi i l'Estació Biològica-Jardí Botànic Torretes, tots dos participats per la Universitat d'Alacant, un reconeixement que forma part dels premis Ciutat Sostenible en la categoria Medi Ambient concedit a l'Ajuntament d'Ibi per l'activitat desenvolupada per aquests dos centres. 
Ràdio

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell aclarix que la competència de les freqüències de ràdio és exclusiva de la Generalitat Valenciana

El govern local treballa en una ferramenta de planejament inclosa en la redacció del PGOU per a regularitzar la situació de les antenes del Puig de la Llorença. Nega la proliferació d'aquestes instal·lacions, ja que són les mateixes que fa deu anys.
Biodiversitat

El Certamen d’Humanitat i Medi de Cantàbria premia la trajectòria del Museu de la Biodiversitat de la Universitat d’Alacant

El premi reconeix les iniciatives que promouen la sostenibilitat i el foment de la participació ciutadana en la protecció del Medi ambient.

La Colla Ecologista-cultural denuncia la poda indiscriminada i fora de temporada dels espais verds de Crevillent

Des de la Colla Ecologista-Cultural «El Campanà» volem denunciar les podes d’arbres que s’hi van fer a la nostra població a meitat i finals de l’estiu d'este any 2017, fetes per la empresa local que gestiona els espais verds de Crevillent, Geamur, la qual està portant a terme podes excessives en època de cria dels pardals.

Pin It on Pinterest