fbpx
barrancs Actualitat Valenciana

El Partit Popular d’Elx es preocupa per l’estat de deixadesa dels barrancs

El Partit Popular d'Elx ha criticat durament al govern local per la deixadesa dels barrancs de les pedanies il·licitanes.
reciclatge

Santa Pola aposta pel reciclatge gràcies a “Aceite Solidario”

El dimarts 4 de setembre en la Glorieta els més xicotets aprendran el procés de reciclat de l'oli usat.
Parc Municipal Actualitat Valenciana

El descuit del Parc Municipal provoca malestar veïnal

La Federació d'Associacions de Veïns d'Elx (FAAVV) ha detectat a través de nombroses queixes veïnals el mal estat en el qual es troba en l'actualitat el Parc Municipal així com d'altres horts municipals del centre
Montgó

Emergències repassa els protocols d’intervenció per a millorar la resposta davant els incendis en el Montgó

El director general es reuneix amb els alcaldes de Xàbia i Dénia i els comandaments dels cossos d'extinció després dels dos últims focs.
sequera

Xàbia debatrà en l’Observatori de l’Aigua les mesures que proposa un estudi científic per a reduir els riscos de sequera

La Fundació Nova Cultura de l'Aigua avança part de les seues propostes en les jornades presentació de resultats del projecte Seguia en Amjasa.
reciclatge

El Poble Nou de Benitatxell treu al carrer la campanya de conscienciació del reciclatge

La regidoria de Medi ambient, a càrrec de Manolo Segarra, consciència en un stand al mercat dels dimecres sobre la importància de reciclar i avança l'arribada del quint contenidor d'orgànica, instal•lació en la qual El Poble Nou de Benitatxell és pionera.
alcaldes

Els alcaldes de Dénia i dels Poblets es reuneixen amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer

Els alcaldes de Dénia i els Poblets es reuneixen amb la Confederació Hidrogràfica dels Xúquer per a buscar solucions a l’estancament d’aigües en la desembocadura del riu Girona.
nova

Investigadors de la Universitat d’Alacant descobreixen una nova planta carnívora a la Comunitat Valenciana

Els treballs morfològics i filogenètics desenvolupats pel Grup de Investigació Botànica i Conservació Vegetal demostren que Pinguicula saetabensis és una espècie inèdita.
biodiversitat

Més d’un centenar d’investigadors a Dénia durant la XIII Setmana de la Biodiversitat

El treball de camp abasta el medi terrestre i el marí, incloent-hi el parc natural del Montgó, la reserva marina del cap de Sant Antoni i la part sud de la marjal de Pego.

Pin It on Pinterest