fbpx
dimarts,25 setembre, 2018
Morant Actualitat Valenciana

La petició del cessament de les seues funcions al diputat Alejandro Morant pels seus al·legats racistes no prospera en el ple de la Diputació d’Alacant

Les declaracions de tall xenòfob realitzades per l'alcalde de Busot i vicepresident tercer de la Diputació d'Alacant, Alejandro Morant Climent, a principis d'agost en el seu perfil de Facebook, ha estat un dels debats del ple ordinari de setembre de la institució alacantina.
estructural

Dénia rep la gran majoria d’informes sectorials del Pla General Estructural

L’equip de govern afirma que els informes fonamentals emesos per altres administracions avalen la proposta preliminar del PGE, potenciant un model urbà sostenible, amb un ús racional i responsable del sòl, limitant els nous desenvolupaments urbans a tancar el nucli urbà.
finançament autonòmic Actualitat Valenciana

La institució provincial alacantina demana a Pedro Sánchez que reforme el sistema de finançament autonòmic

La Diputació d'Alacant ha aprovat per unanimitat al fet que el Govern d'Espanya reforme el sistema de finançament autonòmic, garantint la igualtat i suficiència financera per a totes les comunitats.
estratègic

Recta final per al pla estratègic d’Alcoi

Ahir van tindre lloc tres reunions emmarcades en el procés d’elaboració del Pla Estratègic, un document que conjuntament amb les altres estratègies municipals ja aprovades aquesta legislatura, serveix per definir les línies del futur de la nostra ciutat.
afiliats Actualitat Valenciana

L’exclusió dels afiliats del PP d’Oriola destapa un possible procés tancat en el partit

A Oriola, uns 315 afiliats no han pogut participar en el procés d'elecció del futur capdavanter o lideresa, ni en l'elecció de compromissaris que acudiran al pròxim congrés que se celebrarà entre el 20 al 21 de juliol.
Pablo Casado Actualitat Valenciana

Pablo Casado presenta la seua candidatura a la presidència del Partit Popular a Elx

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, abrigallat pel president dels populars il·licitans, Pablo Ruz, va presentar la seua candidatura a presidir el Partit Popular a Elx
Cospedal

El president de la Diputació, César Sánchez, aposta per Cospedal per liderar el PP

El president de la Diputació d'Alacant, el popular Cèsar Sánchez, ha apostat per la secretària general del seu partit, María Dolores de Cospedal, per liderar el partit a partir del proper congrés extraordinari.
deute moral Actualitat Valenciana

Ximo Puig assumeix un deute moral amb Elx i anuncia una inversió de 8 milions per a la creació d’un centre de disseny i moda del calçat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha explicat que té amb Elx un “deute moral”, i va anunciar que en uns mesos pactarà amb l'ajuntament la inversió del nou centre internacional de disseny i moda del calçat, en l'antic edifici de Correus que està situat en el Passeig de la Joventut.
passeig

Rajoy fa exercici pel passeig marítim de Santa Pola abans de començar a treballar com a registrador

L'expresident del Govern Mariano Rajoy, que el passat dia 15 va renunciar al seu escó al Congrés, s'ha exercitat pel passeig marítim d'Alacant un parell d'hores abans d'incorporar-se a la seva plaça de registrador de la propietat de Santa Pola.
fogueres Actualitat Valenciana

La Federació de Fogueres de Sant Joan signa el conveni de difusió amb Costa Blanca

El diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, i el president de la Federació de Fogueres, Manolo Jiménez, signen el conveni que regulara una col·laboració entre tots dos organismes per a la difusió nacional i internacional d'aquesta festa.

Pin It on Pinterest