Luis Barcala va oferir a Ciutadans compartir govern i Yaneth Giraldo va rebutjar l’oferta

Luis Barcala, Eva Montesinos, Nerea Belmonte i Miguel Ángel Pavón van ser els més sol·licitats per a fotos i declaracions. Barcala, il·lusionat amb el seu nomenament i nerviós va negar qualsevol conversa amb Nerea Belmonte o qualsevol altre i va respectar la responsabilitat de Montesinos per a cercar els quinze vots necessaris que li donarien l'alcaldia.
Barcala

Luis Barcala, nou alcalde d’Alacant

Barcala ha aconseguit la vara de comandament davant la falta d'acord dels altres partits. Els vots nuls i en blanc dels trànsfugues no van donar el suport a Eva Montesinos.
dèficit hídric Actualitat Valenciana

La Diputació d’Alacant va acollir la signatura del Pacte Provincial de l’Aigua que reconeix el dèficit hídric que pateix la província

Els problemes de dèficit hídric que pateix la província alacantina, que afecta sobretot als cultius, ha tingut com a escenari l'elaboració d'un Pacte Provincial de l'Aigua, on ahir, representants polítics, comunitat de regants, sector del proveïment, Cambra de comerç i universitats van haver de signar-ho.
despeses

«Sí Se Puede Calp» exigeix responsabilitats sobre les despeses de César Sánchez i Fernando Sepulcre en la Festa de la Cervesa

El regidor Juan Cañas va a sol•licitar també totes les factures relacionades i que ja han sigut posades en qüestió per part de l'interventor municipal.
Model

Compromís aborda la cerca del Model de Ciutat en les seues II Jornades de Ciutat a Alacant

Excel·lent acolliment de les segones Jornades de Ciutat #ProjectAlacant que consoliden aquest fòrum de debat i d'escolta activa.
executiva

El PSPV de Cocentaina constitueix la seua nova executiva local

L'assemblea del PSPV-PSOE de Cocentaina celebrada el passat dilluns 26 de març va elegir per unanimitat la nova executiva municipal en la que el fins ara Secretari General, Rafa Briet, va deixar la responsabilitat local per assumir les seues noves tasques al front del partit a nivell comarcal.
privada

L’alcalde no regala res a cap empresa privada; Compromís del Poble Nou sí que regala demagògia i mentides

L'alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, va a querellar-se per injúries i difamacions contra els regidors de Compromís en El Poble Nou de Benitatxell i contra el col·lectiu local per difondre mentides i acusar falsament l'alcalde de regalar 150.000 euros a una empresa privada.
pacte

Compromís impulsarà un gran pacte en les diputacions per posar fi al clientelisme

Els diputats de Compromís a les Diputacions d’Alacant, Castelló i València han presentat un document perquè el repartiment d’ajudes obeïsca exclusivament a criteris objectius com ja es fa a la Diputació de València.
digitalització Actualitat Valenciana

Mariano Rajoy aposta per la digitalització com a motor d’ocupació

El president del Govern, Mariano Rajoy, en el seu discurs de clausura en la Convenció del PP a Elx, admet que la digitalització és un repte i una oportunitat que crea noves possibilitats d'ocupació més sofisticats i nous.
projectes

Llum verda als dos projectes econòmics més importants de la legislatura d’Alcoi

El govern municipal durà al plenari del mes de febrer les modificacions del PGOU per a poder iniciar dos projectes estratègics importants per al futur econòmic d’Alcoi: el Parc Tecnològic i Cultural de l’Illa de Rodes i la nova seu d’AITEX. Les avaluacions ambientals i territorials estratègiques ja han sigut aprovades amb tots els informes necessaris i ara, passarà pel plenari l’aprovació de la modificació puntual del PGOU.

Pin It on Pinterest