dimarts,20 novembre, 2018
RED

L’alcalde de Benitatxell s’aprova un salari quan demanava retirar-ho en oposició

Femenia: "Estan demostrant que la seua oposició era fruit d'una odi personal i no per l'interès del poble".

L’alcaldessa de Cocentaina participa en Brussel•les en un encontre amb parlamentàries europees

El 8 i 9 de novembre una vintena d’alcaldesses i alcaldes valencians es desplaçaven fins a Brussel•les per mantindre diverses reunions amb eurodiputades socialistes.

La FVMP celebra la Tercera Edició del Fòrum de Municipi d’Interior a Agres

A Agres es tractarà, entre altres temes, la importància del paper de la dona a l'àmbit rural i es comptarà amb la presència de diversos representants del govern de la Generalitat Valenciana per a afovorir la seua tasca amb els municipis d'Interior.
Oltra Actualitat Valenciana

Mónica Oltra li demana a Cèsar Sánchez que no utilitze la institució que presideix amb finalitats partidistes

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra i l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala han coincidit aquest matí en la inauguració de la quarta Jornada Nacional de Psicologia de l'Envelliment organitzada pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i el Consell General de Psicologia d'Espanya celebrat en el Museu d'Art Contemporani d'Alacant
comissió Actualitat Valenciana

Cèsar Sánchez crea una Comissió Tècnica presidida per Carlos Castillo per analitzar la llei de Mancomunitats del Consell

La posada en marxa d'un decret per mitjà el qual es crearà una Comissió Tècnica per a la Defensa de la Província i l'Autonomia Local encarregat d'avaluar les polítiques del Consell, ha sigut l'anunci del president de la Diputació d'Alacant, Cèsar Sánchez
dansa

Dénia convoca el Gabinet del Pla General per a estudiar les modificacions del document

La regidora de Territori ha explicat que el procés de participació pública no ha finalitzat encara i ara tenim una nova proposta de modificacions que es té que debatre en el Gabinet del Pla abans d’elevar-la al ple de l’Ajuntament de Dénia.
Valencians

Demòcrates Valencians denúncia que Compromís encara no ha expulsat els edils de Benitatxell

Josep Femenia, alcalde de RED al Poble Nou de Benitatxell ha sigut apartat del càrrec mijantçant una moció de censura recolzada per tres regidors de Compromís, una regidora imputada per presumpta estafa i falsetat documental i un trànsfuga del PP.

Compromís expulsa a Miguel Ángel García i als regidors de Benitatxell

Micó: “Instem al president provincial del PP a Alacant, José Císcar, que faça el mateix que ha fet Compromís i expulse a César Sánchez del seu partit per a governar la Diputació d'Alacant amb dos imputats i un trànsfuga”.
Neteja Actualitat Valenciana

La Junta de Govern Local d’Alacant revisa els preus dels contractes de Neteja a partir del 2015

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alacant aproven els preus del contracte de neteja en la seua tercera revisió corresponent al període 2015...
diputacions Actualitat Valenciana

Cèsar Sánchez lamenta el poc diàleg que té Ximo Puig amb les diputacions

Sánchez lamenta el poc diàleg que manté Puig amb les diputacions en aquests tres anys de govern, assabentant-se a través dels mitjans de comunicació dels decrets o lleis que promulga.

Pin It on Pinterest