Zapatero Actualitat Valenciana

Zapatero va inaugurar l’exposició permanent de la vara de comandament d’Azaña a Elda

L'expresident del govern, José Luís Rodríguez Zapatero, acompanyat de la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo Sanestanislao, amb els alcaldes d'Elda, Rubén Alfaro Bernabé, la de Petrer, Irene Navarro Diaz i el de Monòver, Natxo Vidal Guardiola juntament amb altres personalitats locals van inaugurar l'exposició permanent de la vara de comandament del qual anara president de la República, Manuel Azaña, en els anys de 1936 a 1939
FOTODONA

Rain, d’Oscar Barrera, guanyadora del concurs “FOTODONA” del Poble Nou de Benitatxell

“Rain” d'Oscar Barrera guanya el concurs de fotografia de la tercera edició de FOTODONA amb la imatge del rostre d'una dona recolzada en el vidre de la dutxa.
Dia Internacional de la Dona Actualitat Valenciana

El Dia Internacional de la Dona va tenir les seues concentracions i manifestacions en tota la provincia d’Alacant

El Dia Internacional de la Dona va estar marcat per concentracions i manifestacions al llarg del dia. Algunes reivindicacions es feien des de l'educació demanant que les dones i la seua història entren en els llibres de text.
8 de març Actualitat Valenciana

La vaga del 8 de març és secundada pels sindicats i alguns partits polítics de la província

Enguany el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, ha entrat més fort que mai i els moviments feministes amb el suport d'organitzacions, col·lectius polítics, socials i sindicals van convocar una vaga que ha tingut repercussió de llarg a llarg de tota la geografia espanyola.
igualtat

La Universitat d’Alacant reivindica el seu compromís amb la igualtat en la celebració del Dia Internacional de les Dones

El rector ha lliurat el Premi Igualtat 2018 a Miguel Lorente en un acte celebrat al Museu de la Universitat d'Alacant.
#vullsercom Actualitat Valenciana

La campanya #vullsercom es va presentar en els Premis Isabel Ferrer 2018 d’Elx

La vicepresidenta de la Generalitat valenciana, Mónica Oltra Jarque, va presentar en els XX Premis Isabel Ferrer la campanya #vullsercom per a aquest 8 de març amb motiu del dia internacional de la dona treballadora.
L'atur

L’atur a la Comunitat Valenciana baixa en 2.045 persones al febrer

L'atur registrat a la Comunitat Valenciana va disminuir en 2.045 persones fins a quedar situat en 392.794 demandants d'ocupació, el que representa un descens del 0,52%, 34/10 més que la mitjana espanyola, situada en -0,18%.

L’increment del 0,25% en les pensions provoca el descontentament sindical i el dels jubilats

Els dos principals sindicals UGT i CCOO van sortir per tota Espanya a les 12 del migdia, per protestar per la pujada irrisòria de les pensions. En la concentració que va tenir lloc enfront de la Subdelegació del Govern d'Alacant, es va trobar a faltar altres forces sindicals.

El silenci que comença a trencar-se en una pel·lícula documental sobre l’assetjament escolar

L'assetjament escolar és considerat a les aules dels col·legis com una contrarietat, moltes vegades, ho atribueixen al fet que és cosa de nens i d'altra banda, admetre que de debò hi ha un problema podria suposar un desprestigi o fracàs del centre escolar.
Reina Sofia Actualitat Valenciana

La Reina Sofia va visitar en Mercalacant el Banc d’Aliments en el que col·labora

Aquest dijous, la Reina Sofia va visitar les instalacions del Banc d'Aliments ubicat en Mercalacant. L'objectiu de la visita era conéixer in situ, tot el procés de recollida, almagasenage i distribució que van a parar a unes 33.500 persones més desfavorides i donant assistència a unes 200 associacions.

Pin It on Pinterest