turistes

L’Ajuntament impulsa la imatge de la ciutat als turistes en l’AVE i l’aeroport amb l’eslògan Alacant, la destinació que uneix

La nova imatge corporativa presentada en l'aeroport tindrà difusió a través de diferents suports publicitaris exteriors com Mupis i pancartes.

Obertes al bany les platges de Dénia on es van albirar caravel·les portugueses

Les tres platges del municipi alacantí de Dénia on ahir es van albirar diversos exemplars de caravel·les portugueses, que va obligar a hissar la...
ornitològic

L’Ajuntament crea rutes d’observació d’aus per fomentar el turisme ornitològic a Calp

Les regidories de Turisme i de Medi Ambient han creat diverses rutes en diferents paratges del municipi per tal d'impulsar el turisme ornitològic o "birdwatching", una modalitat d'ecoturisme en auge a la localitat.
estiu

El Poble Nou de Benitatxell i Xàbia comptaràn amb gendarmes francesos i policies alemanys aquest estiu

Les patrulles mixtes s'amplien respecte a l'any passat i es desenrotllaran durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre amb l'objectiu d'incrementar la seguretat ciutadana en El Poble Nou de Benitatxell i Xàbia per impulsar la cooperació internacional.
Via Verda

El projecte de la Via Verda Alcoi-Gandia aconsegueix un suport històric de 4 administracions

Aquesta setmana s'han reunit a València el Director General d'Infraestructures, representants de les dues Diputacions i del Consorci de Comarques Centrals per impulsar la Via Verda Alcoi-Gandia.
Bandera Blava Actualitat Valenciana

Les platges del litoral alacantí reben el distintiu de Bandera Blava pocs mesos abans de l’inici estival

La Fundació Europea d'Educació Ambiental que concedeix anualment els distintius de Bandera Blava, ha considerat que les platges de les costes alacantines obtinguen aquest reconeixement.
sendes

El pla general crea una xarxa de sendes que recorren el patrimoni etnogràfic i arqueològic del Poble Nou de Benitatxell

La planificació urbanística rescata camins tradicionals que discorren per penya-segats, pesqueres antigues coves de pescadors, riuraus, jaciments prehistòrics, forns de calç i l'arquitectura rural.
visites

Augmenten les visites a la ciutat d’Alcoi durante les Festes de 2018

La Tourist Info d’Alcoi ha registrat un major nombre de consultes durant aquestes festes respecte als anys anteriors, tot i que aquestes xifres no indiquen els visitants totals que ha tingut la ciutat. En 2018 s’han registrat un total de 4.259 consultes per 3.640 de 2017.
ciutat

La setena excursió de ‘Contarelles i camins’ visita la ciutat d’Elx

La ruta donà a conéixer els dos patrimonis de la humanitat amb què compta Elx: els museus de la Festa i del Palmerar.
turisme

La pesca de Xàbia s’obri al turisme experiencial i d’immersió cultural

Cinc embarcacions de la Confraria se sumen a aquest projecte que permetrà embarcar-se i viure en primera persona com és una jornada en el mar.

Pin It on Pinterest