Alfafar proclama a les seues Falleres Majors per a 2018

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Marta Berlanga, Patricia Raga i David Zacarés van ser els protagonistes en una vesprada plena d’il·lusions i sentiments.
Alfafar ha proclamat a les Falleres Majors del pròxim exercici faller, Marta Berlanga i Patricia Raga, han sigut nomenades i proclamades Fallera Major d’Alfafar i Fallera Major Infantil. També es va proclamar al President Infantil d’Alfafar, David Zacarés.

En el Centre de Majors del Parc de les Palmeres es van donar cita diferents persones de la societat d’Alfafar per a viure el primer acte faller d’aquest nou exercici. Representants de les set comissions que formen el món faller del municipi van ser testimonis de la proclamació dels nous càrrecs.

PublicitatTroballengua  

Una vesprada viscuda amb molt sentiment, especialment per les Falleres Majors i President Infantil, Ana María Fernández, Sara García i Gonzalo Espinar, que donaven per finalitzat el seu càrrec per a deixar pas a les persones que representaran al llarg d’aquest exercici a tot el poble d’Alfafar.

Juan Ramón Adsuara, President nat de la Junta Central Fallera d’Alfafar i Alcalde del municipi, va voler donar les gràcies a Sara, Ana i Gonzalo per tot enguany de grans experiències que queden en el record. I va animar a Marta, Patricia i David a gaudir d’un any faller que ja ha començat, estant el millor per venir.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana