Associació Local Contra el Càncer premiada per duplicar les seues col·lectes

cancer associacio
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Amb esta doble actuació l’associació continua amb la seua política d’aconseguir la màxima ajuda possible, una cosa que ja ha suposat, en el primer any d’esta nova directiva, el reconeixement des de la Delegació de València.

Vam rebre un premi a finals de la campanya anterior, pel gran augment de la recaptació a nivell local”, recorda la presidenta, Ana Sebastiá, que al novembre complirà el seu primer any al capdavant de la nova directiva. “La gala va ser al maig i va haver-hi diplomes de reconeixement per a aquells pobles que havíem augmentat molt la recaptació: en el nostre cas, quasi 5.000 euros per damunt de l’any anterior”.

PublicitatTroballengua  

Amb eixos 5.000 euros més de recaptació en la seua primera col·lecta, l’associació local va superar en els seus primers mesos els 9.200 euros destinats a ajudar en la lluita contra el càncer. I enguany vol augmentar les xifres, per a la qual cosa ha organitzat dos col·lectes: el dissabte 21 d’octubre en sis meses i el dimarts 24 en el mercat municipal.

A més de les cinc meses habituals, en el Mercat municipal, l’avinguda València (enfront de La Caixa), l’avinguda Molí de Vent (junt amb Consum), l’avinguda Font de Mora (en Mercadona) i en el Caminàs (prop del Centre de Salut), enguany hem afegit una nova mesa en el camp municipal de futbol, un lloc per on passen molts veïns els dissabtes al matí”, finalitza la presidenta.

Una nova mesa i un nou dia, perquè el dimarts 24 l’associació també estarà arreplegant fons en el mercat del carrer del Cid. I les idees no es limiten a les col·lectes, perquè ja estan pensant en altres propostes inèdites, com participar en una carrera solidària l’organització de la qual ja estan estudiant.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana