Benaguasil ja és centre emissor del Carnet Jove

carnet
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

L’Ajuntament de Benaguasil ja ofereix un nou servei als joves del municipi, l’emissió del Carnet Jove, després de signar un conveni amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).
Es tracta d’un document que permet obtenir importants descomptes en oci i temps lliure, ja que té com a objectiu facilitar a tots els joves la seua mobilitat i intercomunicació així com possibilitar el seu accés, mitjançant l’articulació de determinats avantatges, a béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Des del Consistori han ressaltat el treball constant que es realitza a favor dels joves del municipi per a oferir-los les màximes facilitats possibles. “Amb aquest conveni, l’Ajuntament torna a demostrar el seu compromís per a estar prop dels joves amb activitats, espais i serveis que els puguen ser útils”, ha comentat el regidor de l’àrea.
Els joves amb edats compreses entre els 14 i 30 anys que ho desitgen poden obtenir el carnet en el Centre de la Joventut sense necessitat de desplaçar-se a una altra localitat.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana