Benaguasil inaugura avui la fira del comerç amb la presència de 24 expositors

benaguasil cartel
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Benaguasil inaugura avui a les 19.00 hores una nova edició de la Fira del Comerç. Un esdeveniment consolidat i que enguany reunirà a un total de 24 expositors en el centre multifuncional BClub.

Fins diumenge que ve, els comerços del municipi mostraran a veïns i visitants el més ampli i variat catàleg d’ofertes i promocions per a donar-se a conéixer i facilitar les compres a tots els que acudisquen, podent trobar una àmplia varietat de productes com a roba, complements, sabates, ulleres, electrodomèstics o restauració.
Des de l’Ajuntament han assenyalat que la fira del comerç és un bon aparador per a mostrar l’oferta dels establiments del municipi, sent una ocasió excel·lent per a donar a conéixer el comerç local i demostrar que els veïns i visitants poden trobar de tot a Benaguasil. “Aquest tipus d’iniciatives són una mostra del treball que estem desenvolupant des de l’equip de govern per a promocionar i dinamitzar aquest sector, que contribueix al desenvolupament econòmic local”.

PublicitatTroballengua  

Paral·lelament des de l’organització s’ha preparat un programa d’activitats complementàries com a desfilades de moda, ludoteca, exhibicions canines i de primers auxilis, música en directe, etc., sent la novetat d’enguany un trenet per a arreplegar a la gent en les parades habilitades i portar-les fins al recinte firal.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana