Benaguasil organitza activitats per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana

9 octubre
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

L’Ajuntament de Benaguasil, ha organitzat una completa programació festiva per a commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana. La programació del 9 d’Octubre d’enguany comptarà amb activitats lúdiques, culturals i festives que realcen la cultura valenciana i que transmeten història, cultura i tradicions.

La primera de les activitats, una exposició de la RACV sobre la “Història de la Real Senyera Valenciana” arrancarà el dia 3 d’octubre, a les 19 h. La mostra es podrà visitar fins al 9 d’octubre en el Centre de la Joventut.

PublicitatTroballengua  

El dijous 5 d’octubre es realitzarà una visita per a conéixer el patrimoni valencià al palau de Cervellón i a l’Almoina.

El dissabte 7 d’octubre els més xicotets seran els protagonistes dels tallers tradicionals que de 17 h a 19 h es realitzaran en el Centre de la Joventut.

El dilluns 9, dia de la festivitat del 9 d’Octubre, a les 10 h tindrà lloc al passeig ciclista pels carrers de Benaguasil, que finalitzarà amb un esmorzar popular. A continuació se celebraran tallers infantils en l’Avinguda de Montiel, culminant els actes a la vesprada amb un concert de música jazz a càrrec del grup “Isbilya Jazz Brass” en l’Auditori de la Unió Musical a les 19.30 h.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana