Burjassot corre aquest diumenge contra la violència de gènere

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Els carrers de Burjassot es van omplir aquest diumenge, 26 de novembre, de xicotets i majors, de famílies senceres, de corredors, de mascotes… En definitiva, de totes les veïnes i els veïns del municipi que van inundar-les per a cridar un fort NO a la violència de gènere.

Ho van a fer de la mà d’Espai Dóna, el Servei Integral d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Burjassot que, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, ha programat, per vuité any consecutiu, la VIII Volta a peu contra la violència de gènere “De qui depén? Depén del teu!”. Tant l’eixida, a les 11 hores, com l’arribada de la carrera serà en la plaça de l’Ajuntament.

PublicitatTroballengua  

Una carrera en la qual el de menys és córrer o fer la millora marca, ja que l’important és lluitar contra la violència de gènere, mostrar que Burjassot és un poble compromés contra aquesta xacra social i que els seus ciutadans i ciutadanes omplen els carrers del mateix amb un objectiu clar: acabar amb aquest tipus de violència.

Espai Dóna anima tant a les persones que ja tenen el seu dorsal com a aquelles que vulguen gaudir del recorregut, d’uns quatre quilòmetres, al fet que acudisquen a la plaça de l’Ajuntament i participen en la carrera. I, també, a eixir al carrer per a animar i aplaudir als participants en aquesta.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana