Falles de BorrianaFallas de Burriana

L’Ajuntament de l’Alcora, per a reduir gastos, invertirà en mobiliari per a esdeveniments públics

Destaquen que la inversió, que ascendeix a 40.000 €, “s'amortitzarà en menys de dos anys”. I una vegada amortitzada “suposarà un estalvi de més 20.000 € anuals per a les arques municipals”.

En març arriba a Vila-real una nova llançadora d’ocupació, per a donar suport a 20 persones

Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i l'Ajuntament de Vila-real renoven la seua col·laboració per a impulsar al març, la III Llançadora d'Ocupació de la ciutat. Per a açò, expliquen de nou amb el cofinançament del Fons Social Europeu, dins del programa operatiu POISES.

Diputació tira endavant la petició a la Generalitat perquè retire el segon metge en els bous al carrer

Compromís s'ha abstingut; Castelló en Moviment i Ciutadans han votat en contra, per la qual ha tirat endavant aquesta exigència, tal com han defensat de forma massiva els col·lectius taurins de la província.

Macián: “Marco, incrementa de manera flagrant i escandalosa les partides per a publicitat i autobombo”

Macián: “en 2016 va gastar 868.000 euros i torna a incrementar la despesa amb modificacions de crèdit en un 45% més. El més greu és que li'l lleva als Pressupostos Participatius".
Turismo Costa Blanca
Burriana Turismo
Peñiscola de Cine
Moncofa Mar d'activitats

Tot Sants o Halloween?

Kiko García serà reconegut en la Gala de l’Esport de Borriana per una vida dedicada al ciclisme i la promoció

L'equip de Pesca del Club Nàutic i Minerva Carceller Collado seran reconeguts com a esportistes més destacats en les dues principals categories en la cita de l'esport local a Borriana.

Borriana celebra el tradicional dia de Sant Antoni amb la participació de milers de persones

Tant en les celebracions del matí en el Port, com en el ‘bureo’, cercaviles i benedicció de la vesprada, la nota dominant ha sigut l'alta participació dels veïns i veïnes de la ciutat.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló desplegarà un dispositiu especial per a Sant Antoni

El parc de Bombers mobilitzarà a 80 bombers i 60 efectius de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació.

Vilatenda tanca la seua primera campanya de Nadal amb més de 12.000 visites

A banda de la plataforma online, les ofertes nadalenques dels comerços adherits a Vilatenda van circular per les xarxes socials i van superar un abast de 54.000 persones i vora 100.000 impressions a les pantalles dels usuaris.

El Punt PAE, torna a Borriana, per a oferir servei gratuït d’atenció a l’emprendedurisme i transmissió d’empreses

El servei, gestionat per la regidoria de Promoció Econòmica, depén del Consorci Gestor del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua àrea d'influència, i s'ha situat en el Casal Jove.

Pin It on Pinterest

Share This