rentapeus

Detinguda una dona per un robatori per valor de 12.000 euros en Almassora

La Guàrdia Civil deté a una persona pel robatori de joies i estris en un habitatge de la Platja d'Almassora. L'ara detinguda va sostraure joies i estris per valor de 12.000 euros.

L’Ajuntament de Benicàssim estalviarà un 25% en la remodelació de Vila Elisa

Les obres de rehabilitació de Vila Elisa s'adjudiquen amb una reducció del 25% del pressupost, previstes que comencen el primer trimestre de l'any.

La Policia Local de Borriana i ACODIS volen conscienciar sobre l’aparcament responsable

La Policia Local de Borriana i ACODIS, consciencien als i les conductores sobre el respecte a les persones amb diversitat funcional.

Mateo: “Falomir i el seu equip han passat el corró a totes les propostes del PP malgrat haver-les inclòs en pressupost ”

L'equip de govern tripartit que lidera el socialista, Samuel Falomir, incompleix la seua promesa i a poc més d'un mes d'acabar l'any reconéixer que...

Carrasco: “la postura del sector és contrària a la implantació de la taxa turística”

El Grup Municipal Popular portarà de nou al Ple la taxa turística perquè l'alcaldessa es posicione.

Tot Sants o Halloween?

Frank Castelló destituït de la banqueta del Castelló

Frank Castelló ha estat destituït com a entrenador del CD Castelló per decisió de l'equip directiu fruit de les crítiques per part de l'afició...

Castelló torna a punxar a Castàlia

‘Castello: Costums i Tradició’ és el lema de la polsera oficial de la Magdalena 2018

La Magadalena 2018 ja té polsera oficial.

La Junta Local Fallera de Borriana ha presentat l’acte de commemoració del seu 75 aniversari

La Junta Local Fallera de Borriana presenta el 75 aniversari que tindrà lloc aquest dissabte en el Payà, en mans de la seua Presidenta Lluïsa Monferrer, l'Alcaldessa, Maria Josep Safont, i el representant de la Comissió Organitzadora de l'Aniversari, Jorge Tejedo.

El XIV Congrés Internacional de l’ATC reunirà a més de 250 professionals

L'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics celebra el seu congrés biennal dedicat, en aquesta ocasió, a la indústria 4.0., que ha reunit a més de 250 professionals per a debatre sobre el futur del sector ceràmic castellonenc.

El planetari del Grau de Castelló acull el XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic

El XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic, s’inaugura hui en el planetari del Grau de Castelló, amb el títol, ‘el tècnic i la indústria 4.0’.

L’Ajuntament d’Onda forma a professionals aturats del sector de la construcció

L'Agència de Col·locació de l'Ajuntament d'Onda, en col·laboració amb l'Associació Provincial de la Construcció de Castelló, ha realitzat aquesta setmana una nova acció formativa...

Pin It on Pinterest

Share This