L’Ajuntament de l’Alcora hi ha donat set beques de formació per als joves del municipi

Falomir i Garcia els han rebut al despatx d'alcaldia i han destacat que l'objectiu és facilitar la realització de pràctiques al Consistori, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional.

Rebuda becaris 2018 Alcora
ActualitatValenciana

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Personal, Víctor Garcia, han rebut aquest matí als set beneficiaris de les beques de formació convocades per l’Ajuntament i dirigides a joves titulats.

“Esperem que siga una experiència molt positiva per a tots vosaltres i que us servisca d’aprenentatge i per a millorar les vostres possibilitats de trobar ocupació”, han destacat.

Aquests joves realitzaran pràctiques fins a final d’any en diferents departaments del Consistori: Urbanisme, Secretaria, Biblioteca, Museu i Normalització Lingüística.

Cadascuna de les beques de formació està dotada amb un import de 700 euros bruts mensuals i s’han adjudicat mitjançant concurrència competitiva entre els aspirants que reunien els requisits especificats a les bases.

“S’estan convocant més beques que mai”- apunten- “amb l’objectiu de facilitar la realització de pràctiques als joves, i amb açò, millorar la seua formació i experiència professional”.

Subscriu-te!Desdejuna amb Actualitat de Castelló
Troballengua Rovira

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.