L’equip de Govern i Ciutadans arriben a un acord per tirar endavant els pressupostos

L'equip de govern i el grup municipal Ciutadans arriben a un acord puntual, per a l'aprovació dels comptes després de sumar totes les propostes del partit taronja.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués i la portaveu del grup municipal Ciutadans, Cristina Fernández, han acordat la inclusió d’una bateria de propostes, que la formació taronja ha volgut incorporar en el projecte de pressupostos per a garantir l’estabilitat de la gestió del municipi. En total, Ciutadans ha realitzat un canvi pressupostari en cinc partides de l’esborrany inicial i ha aportat l’obertura d’onze nous projectes dirigits principalment a millorar la governança municipal, de lluita contra la violència de gènere, l’ampliació dels programes de formació de pares i mares.

A més, entre el plantejat per Ciutadans es reforcen dues noves bateries de propostes, una dirigida a la consecució dels objectius ambientals 2030 i unes altres a iniciar projectes no previstos inicialment en el pressupost.

PublicitatRovira  

Cristina Fernández, ha destacat que “des de Ciutadans, a canvi del suport puntual per a tirar avant els pressupostos de l’any que ve, hem exigit una sèrie de condicions que no constaven en els pressupostos inicials de l’equip de govern. Aconseguim dotar així d’estabilitat la gestió del municipi i garantir el futur de la ciutat, tenyint de taronja algunes de les iniciatives que Benicàssim engegarà enguany. A més, hem arrancat el compromís de l’equip de govern de destinar altres partides que es deriven de les inversions financerament sostenibles, com són la creació d’un espai poli funcional, la millora dels programes de formació d’adults i creixement social, o les millores dels parcs públics perquè siguen més accessibles i tinguen millors dotacions per als xiquets i xiquetes de la ciutat”.

Per la seua banda, l’alcaldessa del municipi, Susana Marqués, ha agraït “l’oposició constructiva que ha realitzat Ciutadans, ja que, des del primer moment el seu objectiu ha sigut treballar pel municipi com a prioritat i no per les seues sigles, com estem fent des de l’equip de govern, sempre anteposant a les necessitats i demandes dels ciutadans. Perquè d’açò es tracta governar una ciutat, governant para tots i atenent totes les sensibilitats”.

Marqués ha recordat que enguany el pressupost compta amb més de 26 milions d’euros per a la gestió del municipi i “Encara que hi ha un percentatge molt elevat de compromís de despesa ens haguera agradat que tots els partits hagueren posat el seu granit d’arena per a saber que també tenen idees per a millorar la ciutat sense utilitzar sempre el NO per costum en la gestió municipal.”

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.