Que cal fer per a casar-se en la basílica de Nostra Senyora de Lledó?

Qualsevol d'aquests dies pot reservar-se data per a les bodes per a l'any pròxim del 2018 o 2019, indistintament.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La Basilica de Nostra Senyora de Lledó, obri la seua agenda de bodes aquest dissabte, per al 2019. Per rigorós torn, els interessats poden reservar el dia i hora que més els convinga, per a la celebració del matrimoni en la Basílica.

Després d’aquesta data, aquells nuvis que desitgen casar-se durant l’any 2019, podran acudir els dies de despatx, que són dimarts i dijous, a partir de dos quarts de sis de la vesprada (en horari d’hivern) i dos quarts de set de la vesprada (en horari d’estiu). Aquest horari s’actualitza amb el canvi d’hora oficial.

PublicitatRovira  

Qualsevol d’aquests dies pot reservar-se data per a les bodes per a l’any pròxim del 2018 o 2019, indistintament. En aquest sentit, cal informar que encara queden dates i hores lliures per als mesos de març a novembre de 2018.

L’horari de bodes en la Basílica és habitualment, els divendres i els dissabtes.
Els divendres a les 18:30 o a les 19:30, a l’hivern i una hora més tard a l’estiu. Els dissabtes al matí a les 12 hores o a les 13 hores i a les vesprades, a les 18:30 o a les 19:30 a l’hivern o es pot triar una hora més tard a l’estiu.

És convenient, que abans de decidir sobre una data i hora concreta, es consulte amb la Basílica, perquè alguns dies i hores dels oferits, per diferents circumstàncies com Magdalena, Pasqua o la festa de la Mare de Déu, no és possible la celebració de matrimonis.

La Basílica de Nostra Senyora de Lledó, es troba a Castelló, i segons explica la tradició, va anar en aquest lloc on el llaurador Perot de Granyana va trobar en 1366 la imatge de la Mare de Déu oculta sota una llosa de pedra al peu d’un lledoner, mentre llaurava la terra amb el seu coble de bous. Des de llavors la Mare de Déu del Lledó va ser objecte de gran veneració, sobretot en l’àmbit hortolà castellonenc, i destinació de nombroses peregrinacions, sent proclamada en 1922 patrona principal de la ciutat i coronada solemnement en 1924.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.