Els sis cotxes cremats en la LLar Fallera de Borriana, va ser l’atac d’un home a la seua exparella

La jutge va prendre declaració al sospitós i ho va deixar en llibertat amb càrrecs, posant-li una polsera de seguiment i una ordre d'allunyament.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Un veí de Borriana és considerat com a presumpte autor del foc que va calcinar sis cotxes en el pàrquing de la Llar Fallera del municipi, el dimecres de matinada.

Segons les recerques, l’home va incendiar el cotxe de la seua exparella sentimental, que anteriorment li havia denunciat per violència de gènere, el suposat agressor, pretenia cremar el cotxe de la víctima i les flames es van acabar estenent als cotxes que havien al costat, provocant dues explosions.

PublicitatRovira  

La jutge va prendre declaració al sospitós i ho va deixar en llibertat amb càrrecs, posant-li una polsera de seguiment i una ordre d’allunyament.
Els altres afectats per les flames han denunciat en la caserna de la Guàrdia Civil pels danys ocasionats.

Cal recordar que, L’avís s’ha rebut entorn de les 05 h de la matinada, i fins al lloc dels fets es van desplaçar una dotació de Bombers del Parc de Plana Baixa, pertanyent al Consorci Provincial.

Finalment, quatre vehicles (2 furgonetes i dos turismes) es van veure completament calcinats i altres dos (turismes) van tindre una afectació parcial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.