Carrasco: “la desocupació de la nostra ciutat ha augmentat en 500 persones”

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, opina que “l'atur en la ciutat augmenta en els últims quatre mesos en més de 500 persones”.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, exigeix a l’alcaldessa Amparo Marco, “fixar terminis per a l’aprovació del Pla General d’Ordenació Urbana, perquè mentre aquest no avança, s’està posant fre a l’activitat econòmica i l’atur va en augment”.
Carrasco, explica que “portem dos anys i mig perduts, amb promeses i anuncis, però cap avanç del document. Per contra, la qual cosa sí va en augment és la desocupació en la nostra ciutat, en els últims quatre mesos (de juliol a octubre) ha augmentat en 500 persones”.
“Mentre seguisca havent-hi inseguretat jurídica, seguirem assistint a una fugida d’empreses i Castelló continuarà perdent oportunitats per a generar riquesa i ocupació de qualitat”, exposa la popular.
“Els qui estant en oposició van prometre aprovar el PGOU, haurien de començar a prendre’s de debò les seues promeses. En dos anys i mig Marco ha sigut incapaç d’acabar amb la incertesa que genera no tenir aprovat el PGOU i el temps de la legislatura es va esgotant”, opina Carrasco.
Per a Carrasco, “és necessari que hi haja un compromís real i que els ciutadans comencen a veure avanços en el PGOU. Fins al moment, de la promesa electoral estel de l’alcaldessa, només hem vist anuncis i propaganda de cara a la ciutadania, però gens se sap del projecte”, comenta la portaveu.
Per a finalitzar, Carrasco explica que, “l’única cosa que han fet és replicar els fòrums ciutadans sobre urbanisme, que ja existien amb el govern popular i contractar a un especialista en plans urbanístics que costa a les arques municipals 70.000 euros”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.