La platja Casablanca d’Almenara portarà activitats en anglés

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

A partir de hui, els dimarts 10 i 24 de juliol, així com 7 i 21 d’agost, a les 18:30 hores en la Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara, es desenvoluparan una sèrie d’activitats en anglès a càrrec de l’acadèmia local Mini’Scoleta amb l’objectiu de potenciar aquest idioma. El nucli central de les activitats serà la construcció de contes i aventures basades en personatges de les sèries de televisió dels anys 80, sempre en anglès, per descomptat. La sessió de matí serà la d’introducció, amb diversos jocs i recerca sobre els personatges proposats. Les següents sessions versaran sobre Heidi, Mazinguer Z i l’abella Maya.

Així comença en la Biblioteca de la Platja la segona fase del cicle de contacontes en anglès impulsat des de l’Ajuntament d’Almenara a través de la Biblioteca Municipal Joan Fuster i amb la col·laboració de tres acadèmies locals. Cal recordar que en la primera part de l’any les sessions les ha realitzat l’Acadèmia English Tribe Language School (febrer a maig de manera mensual), que ara durant l’estiu correspon a la Mini’Scoleta en la Biblioteca de la Platja Casablanca i en els mesos de tardor correspondran les activitats a l’Acadèmia d’Estudis Punt i Seguit, que tornarà a realitzar les activitats en la Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster.

PublicitatRovira  

Des de l’Ajuntament d’Almenara es valora i agraeix la col·laboració de les tres acadèmies locals participants en el programa de contes en anglès i es vol convidar als xiquets i xiquetes a que acudisquen, tant a les sessions de la Biblioteca de la Platja Casablanca, així com a les que es programen a la tardor en la Biblioteca Joan Fuster d’Almenara.

D’altra banda informar que la Biblioteca de la Platja Casablanca està oberta de dilluns a divendres de 9 a 14:30 i els dimarts a la vesprada de 18:00 a 20:00 hores, mentre que en la Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster d’Almenara l’horari d’aquest mes de juliol és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:30 i els dimecres de 18:00 a 20:00 hores.

Subscriu-te!Desdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.