Cerquen a un home de 72 anys perdut en la zona de El Toro

Bombers de Castelló, efectius d'Emergències i agents de la Guàrdia Civil cerquen a un home de 72 anys que s'ha perdut aquest dimecres mentre caminava al costat del seu cosí per la zona de El Toro, a l'interior de Castelló.

Toro
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Bombers de Castelló, efectius d’Emergències i agents de la Guàrdia Civil cerquen a un home de 72 anys que s’ha perdut aquest dimecres mentre caminava al costat del seu cosí per la zona de El Toro, a l’interior de Castelló.

Segons informen fonts del Consorci Provincial de Bombers i el 112, durant la vesprada s’ha mobilitzat una unitat de Bombers Forestals de la Generalitat i dues dotacions del Consorci, a més d’un helicòpter de rescat per a la cerca dels dos desapareguts.

PublicitatRovira  

Aquest dispositiu ha permès trobar a un d’ells a última hora de la vesprada, que segons han assenyalat fonts del Consorci es troba en bon estat de salut.

En fosquejar, l’helicòpter ha tornat a la base però els equips terrestres de rescat segueixen la cerca i la Guàrdia Civil ha desplaçat dues patrulles al lloc per trobar a l’home de 72 anys perdut a la zona.

Pel que sembla, tots dos s’havien desplaçat fins a aquest lloc en un vehicle, que van deixar aparcat per a caminar junts pels voltants, i en un moment donat un d’ells es va perdre i no va poder tornar al cotxe.

Localitzen a l’home que s’havia perdut en El Toro

En el dispositiu de cerca van participar components de la Companyia de Borriana, el Grup Cinológic de la Comandància de Castelló i el Servei Aeri de la Guàrdia Civil, realitzant les labors de cerca durant tota la nit.

L’helicòpter del Cos a localitzat al home de 72 anys perdut ahir a primeres hores del matí d’avui, extraviat en un barranc de molt difícil accés, per la qual cosa la maniobra d’aterratge es va realitzar recolzant un patí i procedint a realitzar el rescat.

Els serveis mèdics van realitzar els primers auxilis i verificaren que l’home es trobava en bon estat de salut, amb signes de feblesa i deshidratació.

Seguidament ha sigut traslladat a un Centre Mèdic perquè siga atès i valorat.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.