Condemnat a quatre anys de presó a un treballador d’una entitat bancaria per robar més de 3 milions d’euros

Per la seua banda, l'Audiència Provincial ha absolt a la dona de Salvador i al seu germà, que estaven acusats de lucrar-se, com que no es pot demostrar.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La secció segona de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a quatre anys de presó a Salvador Llombart, veí de la Vall d’Uixó, per un delicte continuat d’apropiació indeguda, per més de tres milions d’euros, quan era treballador de l’entitat bancària, Caixa Rural Sant Vicent Ferrer del municipi.

L’acusat va ser apoderat de l’entitat bancària des de 1998 a 2005, quan va ordir un pla per a desplaçar grans quantitats de diners als seus comptes corrents, una d’elles pertanyents a una fusteria familiar.

PublicitatRovira  

L’Audiència provincial li imposa, que retorne a la Caixa Rural Sant Vicent Ferrer de la localitat, 3.467, 084,17 euros, on s’inclouen els 3.200.000 euros, que va robar més interessos. A més, es procedirà al decomís de les finques i béns per a cobrir les responsabilitats civils.

Per la seua banda, l’Audiència Provincial ha absolt a la dona de Salvador i al seu germà, que estaven acusats de lucrar-se, com que no es pot demostrar.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.