Detinguda una dona de 65 anys per delictes de furt de joies en Almenara i La Llosa

La Guàrdia Civil deté a una persona per la sostracció de joies en les localitats d'Almenara i la Llosa. L'ara detinguda es dedicava a labors de neteja en cases de persones d'avançada edat, on sostreia joies, diners i efectes de valor.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora de tres delictes de furt de joies en habitatges d’Almenara i la Llosa.
L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis, que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges, quan els agents van tenir coneixement que podrien haver comés diversos furts de joies en habitatges d’Almenara i la Llosa.
Per aquest motiu la Guàrdia Civil va iniciar una recerca per a esclarir els fets, esbrinant, que una dona que es dedicava a labors de neteja en cases de persones d’avançada edat, s’estava valent d’aquesta condició per a sostraure joies, diners i efectes de valor en els habitatges on treballava. Continuant amb les gestions els guàrdies civils van procedir a la detenció d’una dona de 65 anys, com a suposada autora de tres delictes de furt.
Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció de Nules. L’actuació ha sigut duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil del Lloc d’Almenara

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.