Detinguda una dona de 65 anys per delictes de furt de joies en Almenara i La Llosa

La Guàrdia Civil deté a una persona per la sostracció de joies en les localitats d'Almenara i la Llosa. L'ara detinguda es dedicava a labors de neteja en cases de persones d'avançada edat, on sostreia joies, diners i efectes de valor.

121

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora de tres delictes de furt de joies en habitatges d’Almenara i la Llosa.
L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis, que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges, quan els agents van tenir coneixement que podrien haver comés diversos furts de joies en habitatges d’Almenara i la Llosa.
Per aquest motiu la Guàrdia Civil va iniciar una recerca per a esclarir els fets, esbrinant, que una dona que es dedicava a labors de neteja en cases de persones d’avançada edat, s’estava valent d’aquesta condició per a sostraure joies, diners i efectes de valor en els habitatges on treballava. Continuant amb les gestions els guàrdies civils van procedir a la detenció d’una dona de 65 anys, com a suposada autora de tres delictes de furt.
Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció de Nules. L’actuació ha sigut duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil del Lloc d’Almenara

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here