Detinguda una dona de 77 anys en Vinaròs per simulacre de delicte i estafa al segur

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona d'edat avançada per simulació de delicte i estafa a Vinaròs, que va reconéixer haver simulat el fet denunciat per a poder cobrar el segur.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, veïna de Vinaròs, com a suposada autora d’un delicte de simulació de delicte i estafa. L’actuació es va iniciar arran d’una denúncia presentada en la Caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs per l’ara detinguda, on informava que havia patit un robatori a l’interior del seu domicili, on després de forçar el pany, l’havien sostret un moneder amb diners i un televisor.
La Guàrdia Civil va iniciar una recerca per a esclarir el fet, donant com a resultat que després de diverses contradiccions i en realitzar els agents la corresponent inspecció ocular, van comprovar que el pany no estava forçada i que el televisor denunciat com sostret es trobava en el seu habitatge. A la vista de l’exposat la dona va reconéixer haver simulat el fet denunciat per a poder cobrar el segur.
Per tot açò es va procedir a la detenció d’una dona de 77 anys, com a suposada autora dels delictes de simulació de delicte i estafa.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades en els Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua   Desdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.