Dos hòmens condemnats a quatre anys de presó per falsificar targetes bancàries a Borriana

A més, es decreta el decomís dels efectes intervinguts. Als acusats se li descomptarà de la pena, el temps que han estat a la presó preventiva.

Audiencia Provincial segunda
Actualitat Valenciana
PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Condemnats dos homes romanesos, com autors d’un delicte de falsificació i tinença de targetes de crèdit i dèbit a Borriana, a una pena de quatre anys de presó a cadascun d’ells i al pagament de les costes processals.

A més, es decreta el decomís dels efectes intervinguts. Als acusats se li descomptarà de la pena, el temps que han estat a la presó preventiva.

PublicitatRovira  

Els fets van ocórrer el dia 25 d’abril de 2013 a Borriana, quan la Guàrdia Civil els va donar l’alt i van veure en el seient de darrere una borsa que contenia, un ordinador portàtil configurat per a la clonació de targetes de crèdit, que els acusats havien destinat a aquesta finalitat. A més es van intervenir, catorze targetes blanques amb banda magnètica, quinze targetes bancàries falses i sense dades de titular ni de lectura de banda magnètica; i diferents targetes falses.

Així mateix, en la cartera d’un dels acusats van ser trobades dues targetes falsificades, també portaven una quantitat important de diners.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.