Feixisme: ni a les Alqueries, ni enlloc

El motiu i la intencionalitat d'eixa ofensa és ben clara, ja que la família tenia una senyera penjada al terrat de sa casa.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Darrerament, estem assistint a un creixement de la tensió política arreu de l’Estat, ja que, amb l’excusa del conflicte català, grups extremistes i molt minoritaris de dreta s’han envalentit i han fet que moltes persones hagen patit intimidacions, coaccions o, fins i tot, agressions.

L’escarni a Mònica Oltra mentre sopava amb la família; les agressions del passat 9 d’Octubre, i la falsa polèmica alimentada per sectors ‘ultres’ al voltant de la cavalcada de les ‘Reines Magues’ a València, són exemples clars del que volem denunciar.

PublicitatRovira  

A les Alqueries, però, fins ara gaudíem d’un clima de tolerància, bon veïnatge i pau social. Tots pensàvem que aquestes coses ací no passarien mai. Però ens equivocàvem perquè ja han passat: una família del poble s’ha trobat amb una pintada a la porta de sa casa on posava ‘traidor’. El motiu i la intencionalitat d’eixa ofensa és ben clara, ja que la família tenia una senyera penjada al terrat de sa casa.

Des de Compromís per les Alqueries volem expressar la nostra més ferma repulsa a aquests fets i la nostra solidaritat amb la família. El respecte a la diversitat d’idees i el dret democràtic a expressar-les com cada persona desitge, ha de ser un fonament bàsic de la nostra societat. Fets com aquest no tenen cabuda al País Valencià del segle XXI.

 

*Comunicat de Compromís per les alqueries, per tal de denunciar intimidacions de caràcter feixista a una família de Les Alqueries.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.