Frank Castelló destituït de la banqueta del Castelló

"És injust i precipitat que s'haja pres aquesta decisió"

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Frank Castelló ha estat destituït com a entrenador del CD Castelló per decisió de l’equip directiu fruit de les crítiques per part de l’afició i la premsa.

“L’exigència que hi ha al CD Castelló és massa elevada”, ha comentat Frank Castelló en roda de premsa celebrada a l’Estadi Municipal de Castàlia. “La directiva s’ha precipitat en prendre aquesta decisió. Crec que la situació és reversible” en referència a la seua destitució al capdavant de la banqueta de l’equip ‘orellut’.

PublicitatRovira  

Els mals resultats que s’han arreplegat a l’estadi Castàlia han estat la principal de les raons per les quals s’ha pres la decisió. Dues derrotes i un empat a casa han estat suficients per a què l’afició haja perdut la confiança en l’entrenador.

Frank havia confeccionat un planter per a tenir opcions clares d’aconseguir l’objectiu marcat, però les coses del futbol han volgut que la major part dels punts perduts aquesta temporada haja estat jugant com a local.

Jordi Bruixola, director esportiu de l’entitat albinegra, ha comentat que “Volem agrair a Frank els seus serveis i tracte professional des del primer moment”. A més, ha afegit que “la gran pressió rebuda per part de la graderia i dels mitjans de comunicació ha estat el desencadenant per a prendre una difícil decisió”.

Frank deixa el Castelló en la jordana 15a del campionat de Tercera Divisió, en 5a posició al tauler, a dos punts de posicions de promoció d’ascens, amb totes les opcions obertes per aconseguir l’objectiu fixat pel president, Vicente Montesinos, d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió B aquesta temporada.

Les expectatives generades a principi de temporada comencen a diluir-se amb molta velocitat, com el sucre a l’aigua calenta.

Les 10000 goles a les quals han convocat massivament per a omplir Castàlia reivindiquen allò que se’ls havia promés, l’esperança certa i clara que el CD Castelló tornarà a estar al capdavant dels taulers de classificació i en categories més consonants amb la grandesa de la seua afició.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.