L’UJI i UBE signen un conveni de col·laboració per a la creació de beques de mobilitat internacional al Japó

La beca també podria incloure la realització de les pràctiques en la seu a Castelló d'aquesta empresa o bé el desenvolupament del Treball Final de Grau o de Màster.

34
Conveni UJI i UBE
Actualitat Valenciana

El rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, i el president d’UBE Corporation Europe, S.A.U., Bruno de Bièvre, han signat un conveni de col·laboració empresarial entre ambdues institucions per a la creació de beques de mobilitat internacional amb el Japó.

La signatura ha comptat amb la participació de la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inma Fortanet; el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner i el cap de Relacions Institucionals d’UBE, Pablo Cruz.

L’UJI i UBE convocaran beques de mobilitat internacional per als estudiants i professorat de les àrees vinculades a la química i la indústria de la universitat pública de Castelló amb la finalitat de realitzar una estada docent o investigadora en el campus de la ciutat japonesa d’Ube de la Yamaguchi University. Així mateix, la beca també podria incloure la realització de les pràctiques en la seu a Castelló d’aquesta empresa o bé el desenvolupament del Treball Final de Grau o de Màster.

Després de la signatura, el president d’UBE Corporation EuropeBruno de Bièvre, ha agraït a les persones que han fet possible aquest conveni el seu treball que “afavorirà la col·laboració entre dues comunitats, tan llunyanes en quilòmetres, però amb interessos comuns i en benefici d’ambdues societats”. Per la seua banda, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha donat les gràcies a l’empresa pel seu interés a millorar la formació dels alumnes castellonencs i facilitar l’intercanvi docent i investigador del professorat.

La Yamaguchi University és una universitat japonesa situada en la prefectura de Yamaguchi fundada en 1949 i amb uns 10.000 estudiants. L’UJI té signat un conveni, marque de col·laboració amb aquesta universitat i aquest conveni amb UBE Corporation Europe impulsarà les relacions amb la seua Facultat d’Enginyeria.
Enguany es compleixen 150 anys de l’inici de les relacions diplomàtiques i comercials entre el Japó i Espanya, quan es va signar el novembre de 1868 el Tractat d’Amistat, Comerç i Navegació. A més, UBE Corporation Europe, S.A. Un està celebrant el cinquanta aniversari de la planta de Castelló.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here