Lucía Clemente presenta la seua candidatura a la Presidència del PP de La Jana

La candidata popular és membre del comité executiu de NNGG Espanya com a Secretaria de Medi Rural i del Mar.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El Comité Executiu Local del PP de La Jana ha convocat el procés d’elecció per a la seua renovació, i una de les persones que presenten la seua candidatura és la popular, Lucía Clemente, que explica que “ho fa amb la il·lusió de qui comença un nou projecte i la ferma convicció, de què regenerar el nostre partit no significa perdre els nostres principis, aires nous, però amb la base ideològica que ens ha portat a ser el partit amb més representació política d’Espanya”.

Per a Lucía el seu partit és “fort” i que promulga com a principi fonamental “la llibertat individual i econòmica, defensem els valors d’una societat de drets, lliure, justa i igualitària, les nostres tradicions, com els bous i la caça, origen de les nostres arrels, i ens sentim profundament valencians i espanyols”.

PublicitatRovira  

Clemente deixa clar que “pertany a eixe partit que ha tret a Espanya de la crisi, que mes a mes genera ocupació, que defensa la presó permanent revisable, la caça amb cistell-malla, els bous al carrer i per sobretot, la unitat d’Espanya”. A més afig que el seu partit “està on ha d’estar i no s’amaga quan hi ha tempesta, eixe partit que ha construït l’Aeroport de Castelló, l’AVE Castelló-Madrid, desenes d’escoles i centres de salut en la nostra província i el que ha desbloquejat la construcció de l’A7 fins a La Jana. Eixe partit que no es posa de perfil enfront dels problemes i que ha lluitat amb mà ferma enfront de la corrupció que ha afectat les nostres files, perquè en política s’està per a servir i no per a servir-se”.

L’actual president local i cap de l’oposició Joaquín Llàdser, que està en el punt de mira de la Sindicatura de Comptes, encara no ha fet declaracions sobre si es presentarà a la reelecció. Les votacions se celebraran el divendres 23 de març a les 21:30 hores.

Subscriu-te!Desdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.