L’Ajuntament de Benicarló ha rebut una subvenció de 243.772 euros per a l’ocupació

L'Ajuntament de Benicarló ha rebut dues noves subvencions per a programes d'ocupació que sumen més de 277.000 euros.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El Regidor de Promoció Econòmica de Benicarló, Román Sánchez, ha explicat que, l’Ajuntament ha rebut d’una banda, “una subvenció de 34.500 euros, destinada a persones desocupades majors de 30 anys, i de l’altra, una subvenció de 243.772 euros, destinada a persones aturades de llarga durada”.
Les dues subvencions es destinaran a dos projectes, que coincidiran en el temps i que coordinarà la Brigada d’Obres i Serveis; d’una banda, adequació i manteniment d’infraestructures de la zona vianant i de l’altra, adequació, manteniment i neteja de camins rurals i barrancs.
Totes les persones que vulguen optar a formar part d’algun dels programes han d’estar inscrites en el Servef i, a més, en el cas del programa per a aturats de llarga durada, hauran d’estar inscrits també en els itineraris d’inserció. Les persones interessades poden comprovar durant tota aquesta setmana les seues dades al Servef, atés que la selecció començarà a fer-se a partir de la setmana que ve.
Els perfils laborals que es demanen són: tècnics administratius, capatassos agrícoles, peons agropecuaris, caps d’equip d’obra i oficial paleta, oficials de pintura i peons de la construcció. Per a tots els requereix experiència prèvia.
El regidor de Promoció Econòmica ha qualificat de “magnífica” aquesta nova notícia sobre subvencions en matèria d’ocupació i ha expressat el seu desig que “aquestes noves subvencions suposen un nou impuls per a l’ocupació a Benicarló”. Sánchez ha subratllat que, “en els últims dos anys l’Ajuntament ha rebut 1.450.000 euros per a programes d’ocupació, a través dels quals s’ha donat treball a 120 persones, un 84% de les quals amb contractes de 6 mesos o més de durada”.
Román Sánchez ha destacat que, “aquests programes serveixen per a dotar d’experiència i de capacitació a les persones desocupades i, a més, ajuden a trencar dinàmiques negatives molt habituals en persones aturades de llarga durada”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.