Mor un home de 80 anys en la platja Gran de Peníscola

També s'ha produït una altra actuació que ha tingut lloc en la platja Peñismar de la mateixa localitat, ja que pel que sembla un home ha patit un atac -que podria ser epilèptic- i ha sigut traslladat fins a un centre mèdic en helicòpter després de ser estabilitzat.

Un banyista de 80 anys ha mort en la platja Gran de Peníscola este migdia després de ser tret de l’aigua en estat inconscient, segons han informat fonts locals i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

Al voltant de les 11.40 hores s’ha alertat als serveis d’emergències i fins al lloc s’ha mobilitzat una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), l’equip mèdic del qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar al banyista d’avançada edat, però no hi ha hagut resposta i ha mort allí mateix. Segons han assenyalat fonts de la Policia Local de Peníscola el banyista és un home de 80 anys i quan ha sigut tret de l’aigua no es trobava a molta profunditat.

Les mateixes fonts policials han informat de minuts més tard s’ha produït una altra actuació que ha tingut lloc en la platja Peñismar de la mateixa localitat, ja que pel que sembla un home ha patit un atac -que podria ser epilèptic- i ha sigut traslladat fins a un centre mèdic en helicòpter després de ser estabilitzat. Els agents de la Policia Local, segons les mateixes fonts, han fet ús d’un desfibril·lador per a atendre a esta persona.

Subscriu-te!Desdejuna amb Actualitat de Castelló
Troballengua Rovira

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.