NULES ORGANITZA UNA ESCOLA ESPORTIVA DE PASQUA PER A XIQUETS

63

La Regidoria d’Esports posa en marxa per primera vegada una Escola Esportiva de Pasqua per al període de vacances dels escolars del municipi, “aquesta programació es suma a l’Escola Esportiva d’Estiu i a l’Escola Esportiva de Nadal que ofereix la Regidoria d’Esports per als dies en els quals els xiquets i les xiquetes tenen vacances, de fet aquesta nova escola esportiva naix davant la demanda d’alguns pares i mares”, explica la Regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.

L’Escola Esportiva de Pasqua tindrà lloc els dies del 3 al 6 d’abril i el termini d’inscripcions comença el pròxim dimecres i finalitza el 23 de març, els interessats poden fer la inscripció al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Nules o a la Piscina Municipal.

Les activitats programades estan enfocades a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys, de manera que hi haurà tres grups. El primer serà per als xiquets i xiquetes de 7 i 8 anys, el segon per als de 9 i 10 anys i el tercer per als que tinguen 11 i 12 anys.

L’Escola Esportiva de Pasqua contempla activitats esportives que es realitzaran al CEIP Jaume I, a la Piscina Municipal, a l’Estadi Noulas i a les Platges de Nules; una eixida en bici a Mascarell; i una Nit de Campament a la Platja, “aquesta activitat és la primera vegada que s’inclou en una escola esportiva i esperem que tinga molt bona acollida”, matisa Gabaldón.

Les places són limitades, l’horari de les activitats serà de 9.30 a 13.30 hores, el preu és de 5 euros i no hi haurà servei de menjador, a més hi haurà una reunió informativa dijous 22 de març a les 20.00 hores a la Casa de Cultura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here