NULES ORGANITZA UNA ESCOLA ESPORTIVA DE PASQUA PER A XIQUETS

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La Regidoria d’Esports posa en marxa per primera vegada una Escola Esportiva de Pasqua per al període de vacances dels escolars del municipi, “aquesta programació es suma a l’Escola Esportiva d’Estiu i a l’Escola Esportiva de Nadal que ofereix la Regidoria d’Esports per als dies en els quals els xiquets i les xiquetes tenen vacances, de fet aquesta nova escola esportiva naix davant la demanda d’alguns pares i mares”, explica la Regidora d’Esports, M. Jesús Gabaldón.

L’Escola Esportiva de Pasqua tindrà lloc els dies del 3 al 6 d’abril i el termini d’inscripcions comença el pròxim dimecres i finalitza el 23 de març, els interessats poden fer la inscripció al Departament d’Esports de l’Ajuntament de Nules o a la Piscina Municipal.

PublicitatRovira  

Les activitats programades estan enfocades a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 12 anys, de manera que hi haurà tres grups. El primer serà per als xiquets i xiquetes de 7 i 8 anys, el segon per als de 9 i 10 anys i el tercer per als que tinguen 11 i 12 anys.

L’Escola Esportiva de Pasqua contempla activitats esportives que es realitzaran al CEIP Jaume I, a la Piscina Municipal, a l’Estadi Noulas i a les Platges de Nules; una eixida en bici a Mascarell; i una Nit de Campament a la Platja, “aquesta activitat és la primera vegada que s’inclou en una escola esportiva i esperem que tinga molt bona acollida”, matisa Gabaldón.

Les places són limitades, l’horari de les activitats serà de 9.30 a 13.30 hores, el preu és de 5 euros i no hi haurà servei de menjador, a més hi haurà una reunió informativa dijous 22 de març a les 20.00 hores a la Casa de Cultura.

Subscriu-te!Desdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.