Antonio Romero Nules

No volem fer política dels mosquits…

Volem una solució eficaç perquè aquesta circumstància puntual que hem patit no es torne a reproduir
Rocódromo Segorbe

El nou ‘Rockódromo’ un nyap i una altra oportunitat perduda

Amb prop de 6 milions d'euros en la caixa l'Ajuntament i no ha dotat al rocòdrom de serveis ni infraestructures bàsiques, deixant a mig fer una instal·lació de recent construcció.
Cruz de los Caídos La Vall d'Uixó

Quin és el significat de la Creu de la discòrdia?

El problema és quan una polèmica com aquesta fa que el poble estiga dividit i que persones que es coneixen de tota la vida estiguen enfrontades i arriben fins i tot a les mans
Adrián Sorribes Herriáz n1

Rajoy i el Pirata Drake

Rajoy pren l'única decisió possible, apartar al partit dels focus, anar-se a l'oposició per a rearmar ideològicament al partit
Wences Alós

Moncofa: 300.000 € menys en impostos

Hem d'aprendre una lliçó, que el deute d'un ajuntament és el deute d'un poble i, com ha quedat demostrat, és el poble el que l'ha haver-hi de pagar.
Adrián Sorribes

Paco Camps, “líder y maestro”

Una forma de ser que ha creat escola en la política valenciana i que pareix que els seus alumnes, sobretot a Nules, estan seguint al peu de la lletra.
Amparo Marco Gual

Un any clau per a Castelló

Castelló està millor que fa tres anys, quan es va produir el canvi polític en l'Ajuntament. Hem demostrat que les coses es podien fer d'una altra manera, que es podia governar amb austeritat i pensant en el benestar de la majoria.
Isabel Esbrí

Una tisana per a l’alcalde de Peníscola

Relaxe's i no traga aquest perfil tan lleig que a vegades li ix i que tant recorda als qui no fa tant van ser els seus caps de València.
Adrián Sorribes

Abans es podia fer?

L'article d'Adrián Sorribes "la facilitat d'alguns governants anteriors a concedir, de paraula sempre, els desitjos dels seus veïns".

No tot està perdut si estem juntes

L'opinió de Maria Romero sobre la sentència de "La Manada".

Pin It on Pinterest