Falles de BorrianaFallas de Burriana

Baixa l’atur a Nules

Així doncs en el període corresponent al mes de juny de 2015, que va ser quan entrem a governar, al mes de desembre de 2017 s'ha reduït de manera gradual en 340 persones.

“Bones notícies per a Moncofa” per Wenceslao Alós

Per al poble de Moncofa, el 2017 ha sigut un any ple de bones notícies: entre d’altres hem obtingut 3 tallers d’ocupació, cosa que mai abans ni tan sols s’havia demanat, i gràcies a açò 30 persones del nostre poble treballaran alhora que obtindran un certificat de qualificació.

“Escuela infantil bajo mínimos” Per Vicente Guillamón

Han tenido que ser los educadores del centro quienes lanzaran un S.O.S advirtiendo de la situación a los padres, pidiendo disculpas al no poder ofrecer el servicio que quisieran porque la situación se lo impide.

Finalitzem el 2017

Entrem amb un deute municipal superior al 31% i la previsió de l'interventor és tancar aquest 2017 per sota del 14% de deute.

“Comencem a caminar” l’opinió d’Ignasi Garcia

Tard, molt tard, però per fi en l’Ajuntament de Castelló comencen a caminar polítiques de normalització lingüística.

“L’aplicació del art. 155” Analisi de Vicente Rovira

Està ideat com la possibilitat de reaccionar contra supòsits més excepcionals i paradoxalment és una de les eines més poderoses para per a reinserir a una Comunitat Autònoma dins de l'ordre constitucional però amb un desenvolupament normatiu realment parc.

“Falsas promesas para el Grao” per Vicente Guillamón

¿Dónde han quedado las promesas del bipartito que iban a hacer del Grao un referente europeo? ¿De qué han servido las reuniones con los vecinos para perfilar un modelo urbanístico diseñado por los propios graueros, en el que no nos iba a faltar de nada?

“La Fira del Mussol” per José Manuel Puchol Ten

Comenzó siendo dilatada en su exposición, se realizaba a través de siete días. En realidad estaba estructurada por otras siete menores. Cada una de estas duraba una jornada y se resaltaba una especialización o producto: 1º Ropa. 2º Salazones. 3º Ganadera. 4º Caza (prioridad al Parany). Agrícola, Comestibles, etc.

“Alimentant la fera” per Lluís Pastor

La celebració del 9 d'octubre d'aquest any venia marcada per la tensió present a Catalunya, i és que, els valencians i les valencianes tenim la desgràcia d'acabar pagant sempre els plats trencats dels demés. La marxa cívica matinera ja fou un avanç de què passaria després, una marxa plena d'insults i amenaces cap als i les representants públics que allí estaven, curiosament només es lliuraven els del PP i Ciudadanos. Això només era l'aperitiu d'una fera que s'havia despertat amb fam, una fam alimentada al llarg dels últims mesos des del conflicte català.

Esperant als gegants

La Comunitat Valenciana és terra caracteritzada per molts i molt bons costums, gastronomies i maneres particulars de viure la vida. També la seua història...

Pin It on Pinterest