Blanch agraeix el bon treball dels guàrdies civils destinats a Castelló “malgrat les constants retallades en personal que aplica el PP”

El secretari general del PSPV-PSOE en la província de Castelló, Ernest Blanch, vol reconéixer i agrair la professionalitat dels guàrdies civils destinats en la...

Barrachina: “Més de 10.000 veïns de La Plana Alta han recuperat el seu treball gràcies a les polítiques útils del Govern d’Espanya”

“Més de 10.000 veïns de la Plana Alta han aconseguit recuperar el seu treball gràcies a les polítiques útils del Govern d'Espanya. L'èxit es...

Compromís, CSeM i PSPV exigeixen 200 milions per al Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere

Compromís, Castelló en Moviment i PSPV portaran al ple de l’Ajuntament del pròxim dijous una declaració institucional per tal d’exigir al Govern d’Espanya que dote pressupostàriament...

Macián: “L’escàndol en la política de Personal del bipartit va lligat al caos i falta de transparència”

El portaveu popular adjunt, Juanjo Pérez Macián, demana al bipartit respecte i reconeixement a la vàlua dels funcionaris de l'Ajuntament de Castelló i que deixen de fer-los...
Carrasco BAF

Carrasco: “exigim una solució immediata per als veïns davant les més de 50 denúncies al local de les BAF”

Carrasco: “El soroll i el vandalisme en el barri, amb pintades independentistes, dificulten la convivència ciutadana”.
Begoña Carrasco

El PP de Castelló proposa la creació d’una comissió bilateral entre el consistori i el CD Castelló

Carrasco: “Proposem una taula de diàleg on es negocie el conveni de cessió del Castalia així com la reforma de l'estadi”.
vertedero incontrolado LA VALL

Pérez: “hi ha abocadors incontrolats en llocs de difícil accés i a escassos metres de les portes dels domicilis”

Pérez: “El tripartit lluny de treballar per a garantir el benestar dels veïns, dedica el temps a pintar banquets, canviar noms de carrers i, l'última ocurrència, tirar la Creu”.
Campo la Serratella

Denunciat, un suposat cas d’extorsió en el camp de futbol de la Serratella, pels grups minoritaris d’esquerra d’Onda

Els edils tenen indicis que el club esportiu està cometent, suposadament, una sèrie d'irregularitats que s'han d'investigar abans de seguir subvencionant al club amb diners públics.
Ple Vinaròs

Gandia: “El socialista Jordi Romeu, condemnat per delicte continuat i prevaricació no va ser reprovat per Som Vinaròs-Podemos”

Gandia: “Ara ja coneixem el preu que té pagar Enric Pla per mantenir-se en l'alcaldia”.
Isabel Esbrí

Isabel Esbrí, candidata del PSPV-PSOE Peníscola a l’alcaldia en les eleccions de 2019

El Partit Socialista ja està treballant en l'elaboració d'un programa de govern "dinàmic que ajude a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la localitat".

Pin It on Pinterest