Vila-real destina 10.000 euros per a la promoció i ús del valencià a les associacions

Les entitats sense ànim de lucre de la ciutat poden presentar les sol·licituds a través del Registre General d’Entrada fins al pròxim 29 de gener.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

La Regidoria de Normalització Lingüística ha publicat les bases de la convocatòria de subvencions per a la promoció i l’ús del valencià destinades a les associacions sense ànim de lucre de Vila-real, amb un total de 10.000 euros.

El regidor de l’àrea, Santi Cortells, ha explicat que l’ajuda, corresponent al 2017, pot sol·licitar-se fins al pròxim 29 de gener, i destaca que “des de la Regidoria de Normalització Lingüística considerem que una de les prioritats de l’Ajuntament és el foment de la cultura en la nostra llengua a través de la convocatòria de concursos, subvencions i ajudes, bé en solitari o en col·laboració amb altres entitats o associacions culturals, de manera que es garantisca el compliment del Reglament de normalització lingüística i el seu pla d’actuació, aprovats el 20 d’octubre de 1994”.

PublicitatRovira  

Així mateix, Cortells recorda que “el valencià és la llengua pròpia de la ciutat i tots els veïns tenen dret a conéixer-lo i usar-lo oralment i per escrit”. “Per açò, volem que siguen les mateixes associacions d’àmbit local, que dediquen la seua activitat a la promoció i ús del valencià, les que ens ajuden a través de les seues iniciatives i propostes a seguir protegint i potenciant la nostra llengua, com ja fem dia rere dia”.

Les entitats interessades a optar a les ajudes poden fer la sol·licitud a través del Registre General d’Entrada de l’Ajuntament fins al pròxim 29 de gener.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.