Morella es prepara per als festejos de Sant Antoni i Millora l’edifici de la Confraria

L’ajuntament de Morella s’encarrega del manteniment de l’edifici gràcies al conveni de col·laboració signat amb la Confraria de Llauradors.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

Morella està realitzant diferents actuacions de millora de l’edifici de la Confraria i enllestir-lo per a les festivitats de Sant Antoni de la ciutat. D’aquesta manera, la brigada municipal s’encarrega de fer les diferents reparacions i pintar les parets per a mantenir aquest edifici i enllestir-lo per als dies festius que s’apropen, ja que aquest edifici concentra moltes de les activitats previstes de la festivitat principal del gener a Morella.

El Sant Antoni morellà se celebra el cap de setmana del 19, 20 i 21 de gener amb les tradicionals activitats de tot el cap de setmana, i compta amb diferents activitats tradicionals, que involucren als veïns i veïnes de Morella en aquesta festa característica dels pobles de l’interior. Així la representació de la Vida del Sant, la cremà de la barraca, les representacions de la Sembrà i la Llaurà, el Contraban, l’Agostera, el Mondongo, el Tio de la Figuereta o la Cucafera es podran veure al Sant Antoni de Morella un any més.

PublicitatRovira  

La Confraria de Llauradors és una de les entitats més antigues de la ciutat i l’edifici és històric. D’aquesta manera, l’ajuntament i la junta directiva d’aquesta entitat compten amb un conveni de col·laboració per a realitzar aquestes actuacions de millora i reparació de l’edifici.

El regidor de Desenvolupament Rural, Rafa Pallarés, ha destacat que “la Confraria necessitava diferents millores, reparacions i pintura i hem aprofitat les noves brigades municipals per a realitzar aquesta tasca”. A més, ha comentat que “l’ajuntament es fa càrrec del manteniment de l’edifici gràcies al conveni de col·laboració amb la junta de la Confraria de Llauradors”. Rafa també, ha comentat que “s’apropen les festes de Sant Antoni a Morella, i volem tindre la Confraria enllestida per albergar les activitats previstes per a l’interior d’aquesta”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.