Pérez: “el segon metge per als ‘bous al carrer’ “asfixiarà als organitzadors dels festejos taurins”

Pérez: “El PPCV ja ha presentat una proposició no de llei perquè es derogue aquesta obligatorietat que va ser imposada amb els vots a favor de PSPV, Compromís i Podem”.

PublicitatAcadèmia Valenciana de la Llengua  

El Partit Popular de la Vall d’Uixó considera, que el segon metge per als ‘bous al carrer’ “asfixiarà als organitzadors dels festejos taurins perquè hauran de fer front a una contractació extra i les penyes i comissions veuran incrementat la despesa”. Així ho ha assegurat el regidor del PP, José Antonio Pérez, qui ha apuntat que “PSPV, Compromís i Podem van votar a favor en Les Corts Valencianes, l’obligatorietat de contractar un segon metge”.

En aquest sentit, l’edil del PP ha assenyalat que “els diputats del Partit Popular de la Comunitat Valenciana van votar en contra d’aquesta mesura”. Per açò, el 4 de gener, el PPCV va registrar una proposició no de llei perquè es derogue l’obligatorietat del segon mèdic perquè “farà impossible la celebració dels festejos en incrementar els costos”. D’aquesta manera, segons el regidor popular “es veurà qui defensa el món taurí i vol asfixiar a les penyes i comissions”.

PublicitatRovira  

Pérez ha assegurat que “estem a favor d’augmentar les mesures de seguretat, però estem en contra de les despeses supèrflues, que pretenen asfixiar les nostres festes i tradicions”.

Per a l’edil del PP “les festes patronals de Sant Vicent Ferrer, els primers festejos taurins de 2018 en la Vall d’Uixó, ja hauran d’assumir el cost del segon mèdic”. Per açò, “des del PP seguirem defensant tots els atacs de l’esquerra a les nostres tradicions, les nostres festes i als ‘bous al carrer’”.

Cal assenyalar que en 2017 a la Comunitat Valenciana es van realitzar 9.709 festejos de ‘bous al carrer’ en 290 municipis valencians, “evidenciant el gran arrelament cultural i social dels festejos taurins en el nostre territori”. A més, els ‘bous al carrer’ suposen un gran impacte econòmic per a la nostra Comunitat.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat de Castelló

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.