Morella destinarà el 0,7% del seu pressupost a causes solidàries, un total de 13.800 €

Morella aportarà el 0,7% a causes solidàries, el pressupost per a les subvencions d'aquestes ajudes ascendeix als 16.869,24 euros.

Diputació i AFAVIR units contra la violència de gènere en la província de Castelló

La Diputació de Castelló i l'Associació de Famílies de Víctimes Rocío López Agredano coordinen la seua actuació contra la violència de gènere per a 2018.

La Conselleria adjudica un nou habitatge social a Borriana, ja són 31 pisos

La Conselleria adjudica un habitatge social a Borriana i ja suma 31 pisos cedits en el municipi en la legislatura, amb una inversió de 287.000 en la localitat.

Segorbe organitza jornades per a conscienciar dels problemes d’accessibilitat

Segorbe acull partits de bàsquet per a conscienciar sobre l'accessibilitat als més joves del municipi.

Almenara instal·la cartells contra la violència de gènere

Coincidint amb l'inici del mes de novembre, l'Ajuntament d'Almenara ha començat una campanya de conscienciació contra la violència de gènere amb la col·locació d'una...

Diputació ha invertit enguany 360.000 euros per als col·lectius socials de la província

La Diputació invertirà amb 360.000 euros en col·lectius socials 'perquè cap castellonenc es quede arrere'. El Govern Provincial reconeix la labor del centenar d'associacions i col·lectius socials beneficiaris d'ajudes anuals.

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás i l’Ajuntament de Borriana reafirmen el seu conveni

Borriana segueix recolzant els projectes socials de la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás, amb la signatura d’un conveni de 8.000 euros destinats al finançament i desenvolupament del projecte Centre d'Acollida de menors Casa Don Bosco.

Benicarló augmentarà les partides d’ajuda a les associacions i entitats socials sense ànim de lucre

Benestar social augmenta en un 22% la partida de subvencions per a entitats social, les associacions i entitats socials sense ànim de lucre poden presentar fins al pròxim 30 d'octubre les sol·licituds de les subvencions destinades al foment de projectes i activitats. La partida puja de 41.000 a 50.000 euros respecte a l'any anterior.

La Vall d’Uixó impartirà mindfulness per a pares i mares

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó programa tertúlies i mindfulness per a mares i pares, durant el mes d’octubre es tractaran temes de criança, educació, emocions i comunicació i interacció amb els fills.

Diputació fomentarà el turisme de Castelló a nivell nacional i internacional

La Diputació de Castelló vol potenciar la marca turística de la Província en sis fires nacionals i internacionals fins a finals d’any.

Pin It on Pinterest