Accident de tràfic entre un camió i un turisme en Santa Magdalena de Polpís

Una fona ferida en un accident de tràfic en Santa Magdalena de Polpís.
rentapeus

Detinguda una dona per un robatori per valor de 12.000 euros en Almassora

La Guàrdia Civil deté a una persona pel robatori de joies i estris en un habitatge de la Platja d'Almassora. L'ara detinguda va sostraure joies i estris per valor de 12.000 euros.
rentapeus

Detingut un home per un delicte de robatori en un habitatge d’Almassora

La Guàrdia Civil deté ‘infraganti’ a una persona que estava robant en un habitatge de la platja a Almassora. L'actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges i locals.

Detinguda una dona per intentar introduir haixix en el Centre Penitenciari de Castelló

La Guàrdia Civil deté a una dona en tractar d'introduir drogues en el Centre Penitenciari de Castelló. La detinguda va ser descoberta pel gos guia, especialista en detecció de drogues.

La UCAN de Vila-real ha localitzat dos quilos de marihuana en un habitatge

Els gossos de la Policia Local de Vila-real han detectat dos quilos de marihuana en un habitatge i els agents han obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la Salut Pública.

Investigat pel Seprona un veí de Vila-real per la mort de quatre gossos en Betxí

La Guàrdia Civil investiga a una persona per la mort de quatre gossos per part de dos cans de raça perillosa de la seua propietat en la localitat de Betxi, que manca de llicència administrativa per a la tinença d'animals perillosos, i les condicions del clos no oferien les condicions idònies de seguretat per a aquest tipus d'animals.

Detinguda una dona de 77 anys en Vinaròs per simulacre de delicte i estafa al segur

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona d'edat avançada per simulació de delicte i estafa a Vinaròs, que va reconéixer haver simulat el fet denunciat per a poder cobrar el segur.

Detinguda una dona de 65 anys per delictes de furt de joies en Almenara i La Llosa

La Guàrdia Civil deté a una persona per la sostracció de joies en les localitats d'Almenara i la Llosa. L'ara detinguda es dedicava a labors de neteja en cases de persones d'avançada edat, on sostreia joies, diners i efectes de valor.

Un treballador ha sofrit un accident laboral per una caiguda de tres metres a Onda

Un treballador ha caigut d'uns tres metres a Onda.

Rescaten a dos senderistes en el Parc Natural Serra d’Irta d’Alcossebre

L'actuació es va iniciar ahir a la vesprada quan es va rebre avís del 112, on s'informava que dos senderistes s'havien desorientat mentre feien...

Pin It on Pinterest